ثروتمندان جهان به دنبال نامیرایی؛ آیا زندگی ابدی بهزودی محقق میشود؟
برای برخی یک رویا و برای برخی دیگر یک کابوس است اما آیا زندگی ابدی و عمر طولانی ۱۰۰۰ ساله میتواند به یک واقعیت تبدیل شود؟
به گزارش تازه نیوز، آیا زندگی ابدی و عمر طولانی ۱۰۰۰ ساله میتواند بهزودی به یک واقعیت تبدیل شود؟ پاسخ این سوال از آزمایشگاههایی علمی در سیلیکون ولی بیرون آمده و بیشتر شبیه پاسخ «بله» است. در حالی که تابستان امسال رقابت فضایی بین ریچارد برانسون، جف بیزوس و ایلان ماسک در جریان بود، ثروتمندترین مردان جهان اکنون یک چالش جدید را در پیش گرفتهاند و آن نامیرایی است.
بیزوس ۵۷ ساله یکی از حامیان اصلی Altos Labs است که ۲۰۰ میلیون پوند سرمایه جمعآوری کرده و یک آزمایشگاه جدید در کمبریج تاسیس کرده است.
امید ثروتمندان به نامیرایی تا سال ۲۰۵۰
اما بزوس که بیش از ۱۵۰ میلیارد پوند ثروت دارد، تنها کسی نیست که میخواهد به سراغ نامیرایی برود. سرگئی برین همبنیانگذار ۴۸ ساله گوگل نیز بیش از ۶۰۰میلیون پوند در یک آزمایشگاه به نام Calico که روی افزایش طول عمر انسان کار میکند سرمایهگذاری کرده است. پیتر تیل موسس ۵۴ ساله Paypal نیز ۲میلیون پوند به یک بنیاد تحقیقاتی با رویکرد مشابه کمک مالی کرده است. همزمان، یوری میلنر ۵۹ ساله غول دنیای تکنولوژی روسیه نیز که نزدیک به ۳میلیارد پوند ثروت دارد، میلیونها پوند در زمینه تحقیقات ضد پیری سرمایهگذاری کرده است. مایکل ری کارشناس طول عمر از موسسه SENS group در کالیفرنیا میگوید که علم زندگی کردن برای همیشه در حال پیشرفتهای بزرگی است. موسسه او علاوه بر جلب حمایت از تیل، با بیزوس نیز ملاقاتهایی داشته است و با کمکهای مالی قابل توجه، ری نسبت به پی بردن به راز زندگی ابدی امیدوار است، پروژهای که به نظر او تا سال ۲۰۵۰ به نتیجه خواهد رسید.
پیری یک بیماری قابل درمان است
اما به خاطر پرهزینه بودن این تکنولوژی، عمر طولانی در ابتدا تنها برای افراد ثروتمند در دسترس خواهد بود. دانشمندان اما بر این باورند که پس از عمومی شدن تکنولوژی عمر طولانی، امید به زندگی در انسان میتواند به ۱٬۰۰۰ سال افزایش یابد. این دانشمندان میگویند که در چنین شرایطی، علت مرگ نابهنگام تنها میتواند بدشانسی یا اشتباهات احمقانه باشد. بنیاد SENS در کالیفرنیا بر این باور است که پیری یک بیماری بوده و مانند هر بیماری دیگری قابل درمان است. هدف تحقیقات این موسسه «ترمیم کامل صدماتی که در طول زمان در بدن انباشته میشود» است. یک تحقیق در این زمینه به دنبال راهی برای نسخه پشتیبان گرفتن از کپیهایی از سلولهای بدن است که برای جایگزین کردن با سلولهای پیر، معیوب و فرسودهشده تولید خواهند شد.
بیمه شدن در برابر بیماری و مرگ
در این روش میتوان بارها و بارها بدن را جوان کرد مانند جایگزین کردن تراشههای معیوب در کامپیوتر با تراشههای جدید و سالم. مایکل ری در این باره میگوید: در حال حاضر هر سال که پیرتر شوید، به مرگ نزدیکتر میشوید. وقتی که پیری را دور بزنید، زندگی بیپایان میشود. این بدان معنا نیست که نامیرا میشوید بلکه امکان به قتل رسیدن یا مرگ در اثر یک بیماری سخت مانند ایبولا یا کشته شدن در یک سانحه هوایی وجود دارد اما دیگر نسبت به بیماری و مرگ آسیبپذیر نخواهید بود. در این نقطه، اگر در مورد اینکه احتمال نمردن چقدر است حساب و کتاب انجام دهید، میتوانید انتظار ۱۰۰۰ سال زندگی را داشته باشید. اما ممکن است یک روز بعد بمیرید یا تا ۲۰۰۰ سال نیز زنده بمانید. این موضوع بستگی به اتفاقاتی که در زندگیتان رخ میدهد خواهد داشت.
منبع: روزیاتو
بیشتر بخوانید: