افزایش آرامش و سلامت روانی برای کارآفرینان

یکی از دغدغه‌های کار آفرینان در زندگی روزمره مسئله سلامت روان است، در این گزارش روش‌هایی معرفی می‌شود که می‌تواند به این موضوع کمک کند.

به گزارش تازه‌نیوز و به نقل از باشگاه خبرنگاران، سلامت روان کارآفرین ممکن است با شنیدن توصیه‌های اشتباه از آدم‌های اشتباه از بین برود و این آغاز فرسودگی است؛ بنابراین مهم است که به طور مداوم، به حفظ آن فکر کنید.

کارآفرینی، از دور پرزرق و برق به نظر می‌رسد. بسیاری از مردم جذب سبک زندگی و آزادی می‌شوند که تصویر برساخته شبکه‌های اجتماعی از زندگی کارآفرینانه است. اما مردم از یک نکته غافلند. تعداد کمی از کارآفرینان و به طور تقریبی، بیشتر آنان، به آن نقطه از موفقیتی که می‌بینیم، نمی‌رسند، مگر با سال‌ها درگیری و چالش با دشواری‌های مختلف از جمله مشکلات مالی. از آن گذشته، آنچه در شبکه‌های اجتماعی می‌بینیم، همیشه منعکس کننده زندگی واقعی یک فرد نیست.

کارآفرین بودن، به معنای بیدار شدن در یک جزیره دورافتاده، فرستادن چند ایمیل و سوار شدن به جت شخصی برای رفتن به ایتالیا نیست. یک کسب و کار، مثل آسیاب عمل می‌کند که سنگ زیرین در آن، همان کارآفرین است. این قاعده حتی برای کارآفرینان موفقی که شرکت آن‌ها به ماشین پولسازی تبدیل شده هم، صادق است.

راه انداختن یک کسب وکار، ساده نیست. مطالعات نشان می‌دهد ۷۲ درصد از کارآفرینان، درباره سلامت روان خود احساس نگرانی می‌کنند. افسردگی، اختلالات خلقی از جمله دوقطبی، مصرف مواد و اختلال در توجه و بیش فعالی از مشکلات روانی است که بسیاری از کارآفرینان آن را تجربه کرده اند. کسب وکار‌های نوپا رشد نمی‌کنند و به مرحله درآمدزایی نمی‌رسند، مگر با تلاش شبانه روزی موسسان آن ها. موسسانی که برای ادامه مسیر کار و زندگی به روان سالم نیاز دارند.

جاناتان بروکس، نویسنده و کارآفرین در سایت کارآفرین به چند نکته کاربردی برای سلامت روان کارآفرینان در سفر پرفراز ونشیب زندگی شان اشاره کرده است.

۱. مراقب مسائل مالی باش

مثل دیگر بخش‌های زندگی، مسائل مالی، نخستین عامل استرس زا و دلیل اصلی اضطراب در کارآفرینان است. بعضی از مردم پس انداز همه عمرشان را برای راه اندازی استارتاپ سرمایه گذاری می‌کنند. استارتاپی که شکست می‌خورد و عاید آن‌ها هیچ است.

براساس گزارش سایت اسمال بیزنس جینیس، ۳۹ درصد از موسسان کسب وکار‌های کوچک از سرمایه شخصی برای راه اندازی استفاده می‌کنند، روشی که برای تعدادی کمی از آن‌ها جواب می‌دهد، به همه توصیه نمی‌شود و می‌تواند فرد را در شرایط سختی قرار دهد. استارتاپ زدن به اندازه کافی استرس زا هست، چه برسد به اینکه همه پس انداز خود را در سبدی سرمایه گذاری کنیم که احتمال ریزش ۹۰ درصدی آن وجود دارد.

این کار هوشمندانه نیست. کارآفرین باید مطمئن شود ضمانت مالی برای گذران زندگی، دست کم برای ۶ ماه وجود دارد. اگر امکان دارد، یک شغل پاره وقت با ساعت‌های کاری منعطف پیدا کند. ایده دیگر این است که از یک منبع درآمد جداگانه مثل اجاره شرکت یا سود سرمایه گذاری‌های پیشین استفاده کند.

۲. از واگذاری کار‌ها نترس

یکی از دلایلی که سطح استرس را برای کارآفرینان بالا می‌برد، انجام همه کار توسط خودشان است. حتی زمانی که استارتاپ، به مرحله‌ای نرسیده که کارمند تمام وقت استخدام کند، منابع زیادی برای کمک به کسب وکار‌ها برای محول کردن وظایف وجود دارد.

محول کردن کار‌ها به دیگران بسیار مهم است چراکه فرسودگی در زمان ساختن یک کسب وکار، خیلی زود خودش را نشان می‌دهد. فرسودگی زمانی سرعت بیشتری می‌گیرد که کارآفرین به انجام همه کار‌ها توسط خودش اصرار کند. یک راه خوب برای کاستن از استرس این است که کسب وکار را با کمک یک شریک راه اندازی کنید. به طور معمول هر کسی، در یک زمینه متخصص است. حضور افراد دیگر به عنوان شریک می‌تواند به پیشرفت کار کمک کند و سنگینی بار کار بر دوش یک نفر بکاهد.

۳. با آدم‌های درست بگرد

زمانی که یک کارآفرین، کارش را آغاز می‌کند، باید دور خودش را با آدم‌های مثبت و اثرگذار پر کند. این نکته برای حفظ سلامت روان او بسیار مهم است. دوستان، خانواده و آشنایان کارآفرینان که به زندگی با درآمد تضمین شده و مسیر مشخص باور دارند، درباره تصمیم کارآفرینان می‌پرسند. به طور معمول این افراد از سر دلسوزی و عشق، تصمیم‌های کارآفرینان را مورد تردید قرار می‌دهند، اما نکته مهم این است که آن‌ها کارآفرین نیستند.

اگر مسیر کارآفرینی را آغاز می‌کنید، باید با کارآفرینان موفق بیشتر معاشرت کنید. از آن‌ها درباره مسیری که طی کرده اند بپرسید و به توصیه هایشان گوش کنید. تلاش کنید شبکه ارتباطات را با حرفه ای‌ها در زمینه کسب وکار خود تقویت کنید.

سلامت روان کارآفرین ممکن است با شنیدن توصیه‌های اشتباه از آدم‌های اشتباه از بین برود و این آغاز فرسودگی است؛ بنابراین مهم است که به طور مداوم، به حفظ آن فکر کنید.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.