اخبار مهم برای بورس امروز شنبه ۱۳ آذر

بازار سهام امروز در حالی کار خود را در سومین هفته از آذرماه آغاز خواهد کرد که در عمل هیچ اتفاق امیدوارکننده‌ای برای بازار نیفتاده است.

به گزارش تازه‌نیوز و به نقل از تجارت نیوز، بازار سهام امروز در حالی کار خود را در سومین هفته از آذرماه آغاز خواهد کرد که در عمل هیچ اتفاق مثبتی برای بازار نیفتاده است. سویه جدید کرونا در حال پیشروی است و این موضوع بازارهای جهانی را تحت تاثیر قرار می‌دهد. علاوه بر این خبرهای خوشی نیز از وین در خصوص مذاکرات به گوش نمی‌رسد.

در هفته گذشته نیز به رغم انتظارات خبر خوبی از آزادسازی قیمت خودرو نرسید. دلخوشی بورس در آغاز این هفته تنها صحبت‌های مجید عشقی است. حرف‌هایی که با وجود خلف وعده‌های بسیار دولت بعید است اگر عملی نشود سیگنالی به بورس بفرستد.

عشقی، رئیس سازمان بورس گفت: بحث نرخ تسعیر ارز بانک‌ها در دو سال گذشته مسائلی برای بانک‌ها ایجاد کرده بود. با رایزنی که انجام شد به نقطه مشترکی رسیدیم که در آینده‌ای نزدیک این مسائل حل و نرخ تسعیر ارز بانک‌ها اصلاح شود.

همچنین در این مصاحبه که اخیرا انجام شده رئیس سازمان بورس قول‌هایی در خصوص آزادسازی قیمت‌ها نیز داده است که هنوز اتفاقی در خصوص عملی شدن آن رخ نداده است.

از مذاکرات وین نیز خبرهای خوشی برای بورس نمی‌رسد. آمریکا از مقامات تهران انتقاد کرد و گفت که آن‌ها «پیشنهاد سازنده‌ای» در جریان مذاکرات هسته‌ای در وین ارائه نکرده‌اند. جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید گفت: «دولت جدید ایران با پیشنهادهای سازنده به وین نیامد.»

باقری، مذاکره‌کننده ارشد ایران نیز گفته: از آنجایی که مقامات اروپایی نارضایتی خود را از خواسته‌های ایران در مذاکرات هسته‌ای ابراز می‌کنند، می‌توانند پیش‌نویس‌های خود را برای بحث و گفتگو پیشنهاد دهند.

به نقل از CNBC، بانک جتریز آمریکا هشدار داد:‌ قیمت نفت در بازار جهانی به احتمال زیاد خیلی بیشتر از رقم کنونی رشد خواهد کرد و به ۱۵۰ دلار در هر بشکه خواهد رسید. کریستفر وود کارشناس ارشد بانک جتریز طی مصاحبه‌ای گفت: زمانی که شاهد بازگشایی کامل فعالیت‌های اقتصادی در جهان باشیم قیمت نفت به شدت افزایش خواهد یافت و به خاطر مشکل در تأمین نفت قیمت ۱۵۰ دلار خواهد رفت.

رئیس سازمان بورس گفت: عرضه‌های اولیه جذابی داریم که به تدریج وارد بورس می‌شوند. به تناسب کشش بازار این عرضه‌ها انجام خواهد شد و نباید فشار مضاعفی به بازار بیاوریم. با رفع ابهاماتی که وجود دارد و بتوانیم اعتماد را جلب کنیم، قطعا بازار این کشش را خواهد داشت.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.