اگر این نشانهها را دارید برای زوج درمانی اقدام کنید
نشانههای هشدار در زندگی زناشویی
در این مقاله نشانههایی را معرفی میکنیم که گویای زمان کمک گرفتن از مشاوره زوجین هستند.
به گزارش تازهنیوز، آیا میدانید حدود ۵۰ درصد ازدواجها در ایالات متحده به طلاق ختم میشود؟ در مورد ازدواجهای دوم هم افزایش نگرانکننده طلاق وجود دارد. اینطور به نظر میرسد که رابطه بسیاری از زوجهای متاهل دچار بحران شده است، اما چرا هنوز کمک از گرفتن از مشاوره زوجین بهطور گسترده مورد قبول نشده است؟
امروزه طلاق گرفتن آسانتر شده است، اما همهی زوجها نمیخواهند و نمیتوانند به همین سادگی به رابطهشان پایان دهند. درواقع، بسیاری از زوجها انتخاب میکنند با مشاوره گرفتن شانس دیگری به رابطه شان بدهند.
دلیل بالا بودن آمار طلاق میان زوجهای ۴۰ تا ۵۰ ساله کشنده شدن کارهای روزمره برای آنهاست. رابطه زناشویی این زوجها به دلیل تجربه کشمکشهای مختلف در خانواده و زندگی دچار فرسودگی شده است. نشانههایی که گویای زمانِ کمک گرفتن از زوج درمانگر هستند:
وقتی ارتباط بهطورکلی منفی است
شما صحبت نمیکنید، فقط بیشتر وقتِ با هم بودنتان را صرف بحث کردن درباره پول، بچهها، خرابی ماشین و مشکلات کاری میکنید. هرچیزی میتواند دلیلی برای شروع یک بحث و جدل داغ شود.
وقتی شروع به از دست دادن اعتماد میکنید
روابط براساس اعتماد شکل میگیرند، زمانی که پایههای اعتماد شروع به لرزیدن کند شما احمقانهترین چیزهایی را که از ذهنتان میگذرد زیر سوال میبرید، مثلاً به این فکر میکنید که فلان دوست جدید چگونه و چهوقت سروکلهاش پیدا شد، از کی به این سرگرمی جدید اینقدر علاقه پیدا کرد و سوالاتی از این دست.
وقتی برای رازنگهداری احساس نیاز میکنید
برخی از جنبههای ضروری ازدواج متکی بر مدیریت مالی صحیح است. اگر یکی از زوجین بخواهد برای بازنشستگی پول پسانداز کند و دیگری از حقوق ماهانه بیشتر خرج کند و این گرایش با گذشت ماهها (یا حتی سالها) تغییر نکند، پس احتمالاً وقت کمک گرفتن از مشاور خانواده است.
وقتی هیچ صمیمیتی وجود ندارد
هیچکس انتظار ندارد ازدواج با گذشت زمان به سرزندگی و شیرینی سال اول باقی بماند، چون به مرور زمان افراد تغییر میکنند، مسئولیتهای مختلف ایجاد میشوند و ما به روال عادی امور عادت میکنیم، به این معنا که آن جرقهی نخستین ممکن است به مرور از بین برود. اما اگر از آن زوجهایی هستید که حتی موقع خداحافظی یکدیگر را نمیبوسید، جایی از رابطه نیاز به بهبود دارد.
وقتی زندگی جداگانه دارید
میرسیم به پررنگترین و واضحترین نشانهی وجود مشکل در رابطه. خلاصه بگوییم فقط یک سقف مشترک دارید و بس! اگر هماتاقی دوران دانشگاه شما بیشتر از همسرتان از روزمرگیهای زندگی شما اطلاع داشت یعنی رابطهی به مشکل جدی برخورده و کمک گرفتن از واجبات است.
اگر یک تا دو نشانه از نشانههای بالا را در رابطه زناشوییتان دارید، وقت آن است که بنشینید و با همسرتان درباره رابطهای که دارید گفتگو کنید. اگر بیش از چهار نشانه در رابطه شما مشهود است، بدون تردید باید از مشاور کمک بگیرید. اگر به هم علاقه دارید، هنوز برای حل کردن مشکلاتتان وقت دارید.
برای حفظ رابطه اجازه دهید مشاور خانواده به شما کمک کند به شرطی که خودتان هم تلاش کنید.
اطمینان حاصل کنید که مشاور بهواسطه حفظ رابطه شما نظراتش جانبدارانه نباشد، چون گاهیاوقات چنانچه اختلافات بیشازحد زیاد باشند هیچ راه موفقیتآمیزی برای حفظ رابطه وجود ندارد. بهعلاوه، وقتی صحبت از کمک به رابطه میشود درمانگر باید یک فرد بیطرف باشد. اگر او یکی از دوستان شما یا همسرتان باشد، قطعاً انتخاب خوبی به عنوان مشاور نیست. هیچکس نمیخواهد با یک عقیدهی جانبدارانه حال رابطهاش را از آنچه هست وخیمتر کند.
همیشه روزهای خوش رابطه را بیاد بیاورید
ازدواج صرفاً به سادگی دیدن یکدیگر در خیابان، عاشق شدن در یک نگاه و قرار عقد در دفترخانه نیست. زوجها تا پیش از ازدواج اتفاقات زیادی را از سرمیگذرانند. به نخستین قرار و لحظات بیادماندنی و بیشمار دیدارهایتان فکر کنید و حین جلسات مشاوره آنها را در ذهن خود مرور کنید. یکی از مهمترین فواید کمک گرفتن از مشاور خانواده اینست که به کمک او میتوانید حرف بزنید، بله! حرف بزنید بدون ترس از اینکه همسرتان ممکن است چه واکنشی به حرفهای شما نشان دهد. به لطف مشاور همسر شما یاد میگیرد احساسات شما را درک کند و شما میتوانید از ذهنیت همسرتان نسبت به رابطه آگاه شوید.
تعهد از واجبات است
منبع: فرادید