زنان از پشت تلویزیون هم می‌توانند فوتبال ببینند!

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: چه کسی مایل است که زنان به ورزشگاه رفته و بعد مورد تعرض آدم‌های بی ادب و بی تربیت قرار گرفته و تبدیل به یک جریان ابتذال شود؟

به گزارش تازه نیوز، اسدالله بادامچیان، دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در مخالفت با حضور زنان در استادیوم مصاحبه ای انجام داده که بخش هایی از آن را در ادامه می خوانید:

  • اینکه بانوان در ورزشگاه‌ها حضور پیدا کنند یا نکنند باید دید اصل این موضوع چیست؟ اصل آن یک بازی سیاسی و باندی و جریانی است. وگرنه واقعاً آن‌هایی که سنگ حضور بانوان در ورزشگاه را به سینه می‌زنند دلشان برای خانم‌ها نسوخته است. خانم‌ها اگر بخواهند چیزی ببیند از پشت تلویزیون هم می‌توانند ببینند باید دید هدف و علت‌آن‌ها از این بحث‌ها چیست.
  • بنابراین ما وارد بازی‌های سیاسی و جریانی که مبنای صحیحی ندارند نمی‌شویم. مسئولان ورزش ما افراد متدین، فهیمی هستند و تصمیماتشان را می‌گیرند. یکی از مسائل این است که این کارها بی در و دروازه انجام شود که طبیعتا آسیب‌هایی به همراه دارد.
  • چه کسی مایل است که زنان به ورزشگاه رفته و بعد مورد تعرض آدم‌های بی ادب و بی تربیت قرار گرفته و تبدیل به یک جریان ابتذال شود؟ هیچ کس مایل به این کارها نیست و آن‌هایی که به این موضوعات می‌پردازند به دنبال بازی‌های سیاسی هستند.

بیشتر بخوانید:

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.