بی‌تفاوتی علامت جدید آلزایمر

مطالعات جدید نشان می‌دهد بی‌تفاوتی از نشانه‌های اولیه برای بیماری آلزایمر است.

به گزارش تازه‌نیوز، از «نیواطلس»، آلزایمر نوعی اختلال پیش‌رونده است که در مراحل اولیه شدت آن کم است، اما به مرور زمان پیشرفت می‌کند. تحقیقات جدید نشان می‌دهد که در این بیماری ناحیه‌ای از مغز به نام هسته «اکومبنس مغز» (Nucleus Accumbens) تحت تاثیر قرار می‌گیرد و فرد در این حالت احساس بی‌تفاوتی به مسائل پیدا می‌کند. به گفته محققان بی‌تفاوتی از نشانه‌های اولیه بیماری آلزایمر است.

به نقل از آنا، دانشمندان از دانشگاه ایندیانا در این خصوص تحقیقاتی به عمل آورند تا نشان دهند که چرا علائمی مانند بی‌تفاوتی از اولین نشانه‌های بیماری آلزایمر است. بررسی‌ها و یافته‌های جدید نشان داده است که آلزایمر باعث پیشرفت زوال عقل می‌شود. تحقیقات متعدد مشخص کرده است که افراد در این بیماری ابتدا با مشکلات حافظه و زوال عقل روبرو نمی‌شوند، بلکه در مراحل اولیه دچار احساس بی‌تفاوتی می‌شوند. در واقع می‌توان گفت بی‌تفاوتی نشان‌دهنده آغاز شروع تخریب عصبی است.

محققان در تحقیقات خود بر بیماری‌های عصبی تمرکز کرده‌اند و همچنین در مطالعات اخیر یک مکانیسم «دژنراتیو» یا فرسایش تخریبی را در مدل‌های حیوانی مبتلا به بیماری آلزایمر گزارش دادند. آن‌ها دریافتند زمانی‌که بخش‌های از هسته اکومبنس مغز در معرض تجمع پروتئین «آمیلوئید» قرار می‌گیرد، فرآیند جدید دژنراتیو آغاز می‌شود. دژنراتیو به فرسایش و ضعیف‌شدن یک یا چند ستون مهره گفته می‌شود. افزایش میزان پروتئین آمیلوئید می‌تواند بعدها سبب بیماری آلزایمر شود.

هسته اکومبنس در مغز بسیار حائز اهمیت است و جلوگیری از آسیب به آن می‌تواند از پیشرفت روند بیماری آلزایمر جلوگیری کند یا حتی مانع از توسعه سایر بیماری‌های مرتبط با مغز شود. همچنین مسدودسازی پروتئین آمیلوئید در هسته مغز می‌تواند نوعی روش درمانی محسوب شود و زوال عقل مرتبط با آلزایمر را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید:

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.