انتقاد کم‌سابقه علم‌الهدی از دولت رئیسی: حق مردم است که سؤال کنند چرا ثباتی در این بازار وجود ندارد

علم الهدی گفت: یکی از مسائلی که باید در حمایت از معیشت مردم موردتوجه قرار بگیرد، این است که همه‌چیز محدود به اقتصاد خرد نیست. اینکه شما به یک کسب‌وکار، وام بدهید یا حقوق کارگران را با یارانه افزایش دهید، خوب است اما باید به‌موازات این سیاست‌های حمایتی خرد، به اقتصاد کلان هم توجه شود و این یارانه‌های نقدی تمرکز بر حمایت از تولید داشته باشد.

به گزارش تازه‌نیوز و به نقل از تسنیم، نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: این ملت زیاده‎ خواه نیستند این حق مردم است که سؤال کنند چرا وضعیت مرغ و روغن هر روز به یک حالت است و ثباتی در این بازار وجود ندارد. به همین دلیل است که می‌گوییم باید سفره مردم تثبیت شود.

احمد علم‌الهدی در دیدار با پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان که به میزبانی دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی برگزار شد، با تأکید بر ضرورت تمرکز بر توانمندسازی حاشیه شهر اظهارداشت: تأکید ما این است که در حاشیه شهر، روند توسعه به صورتی باشد که زمینه را برای گسترش پدیده شوم حاشیه‌نشینی ایجاد نکند. باید حاشیه فعلی شهر توانمند شود نه اینکه شهر به این مناطق توسعه پیدا کند و پس از آن، دوباره حاشیه جدیدی پیرامون این شکل بگیرد.

وی افزود: یکی از مسائلی که باید در حمایت از معیشت مردم موردتوجه قرار بگیرد، این است که همه‌چیز محدود به اقتصاد خرد نیست. اینکه شما به یک کسب‌وکار، وام بدهید یا حقوق کارگران را با یارانه افزایش دهید، خوب است اما باید به‌موازات این سیاست‌های حمایتی خرد، به اقتصاد کلان هم توجه شود و این یارانه‌های نقدی تمرکز بر حمایت از تولید داشته باشد.

امام‌جمعه مشهد خاطرنشان کرد: این ملت زیاده‎ خواه نیستند. این حق مردم است که سؤال کنند چرا وضعیت مرغ و روغن هر روز به یک حالت است و ثباتی در این بازار وجود ندارد. به همین دلیل است که می‌گوییم باید سفره مردم تثبیت شود و اگر هم یک جنس گران شده، حداقل کارگر و کارمند ما بتواند اطمینان حاصل کند که فردا هم می‌تواند سفره امروزش را برپا کند. اینکه یک دولت مردمی و انقلابی باشد، خیلی خوب است اما حقیقت این است که مردم از یک دولت مردمی و انقلابی، توقع دارند که بیش از پیش به فکر دنیا و آخرتشان باشد.

بیشتر بخوانید:

وی ادامه داد: هر چیزی که امروز از آن به‌عنوان یک مشکل اقتصادی یاد می‌شود، بنا به‌تصریح کارشناسان امر قابل‌حل است. بنابراین، اکنون که طیف مدیران همگی سالم و صادق هستند و درآمد نیز به یک بلوغ و شکوفایی رسیده، بهترین فرصت است تا مشکلات مردم یک‌بار برای همیشه از ریشه حل‌وفصل شود.

پرویز فتاح، رئیس بنیاد مستضعفان هم در این مراسم با تأکید بر اینکه رویکرد اصلی بنیاد مستضعفان، فعالیت در راستای سیاست‌های دولت است، گفت: بنای اصلی ما این است که بنیاد مستضعفان در خدمت دولت باشد و به همین دلیل، تلاش شده تا هیچ فاصله‌ای میان قوه مجربه با بنیاد وجود نداشته باشد و هر جا که مسئولان در تکمیل پروژه یا ارائه خدمتی به مردم دچار مشکل باشند، ما به میدان بیاییم و کمک‌حال آن‌ها باشیم.

وی ابراز کرد: تمرکز ما بر روی سرمایه‌گذاری در پروژه‌هایی است که نفع آن متوجه تولید ملی و مردم باشد. مثلاً در بحث مسکن، همکاری با کمیته امداد برای ساخت پروژه بزرگ مسکن محرومان را در دستور کار داریم که به‌موازات فعالیت بنیاد علوی در جریان است. در این باره، امروزه عملیات عمرانی بیش از سه هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی به همت بنیاد مستضعفان در حال انجام است که تاکنون نیمی از آن به بهره‌برداری رسیده و مابقی هم تا پایان سال به سرانجام می‌رسد تا در سال جدید، دوباره پروژه‌های جدیدی آغاز شود.

رئیس بنیاد مستضعفان افزود: علاوه بر این، در استان خراسان رضوی تاکنون سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی در معدن سنگ‌آهن خواف صورت گرفته تا کارخانجات فرآوری و کنستانتره محصولات معدنی بتواند ارزش افزوده برای این معدن ایجاد و سنگ‌آهن خام را به فرآورده‌ای تبدیل کند که به نفع صنعت ملی باشد.

وی تصریح کرد: برآیند سیاست‌های ما این است که روند توانمندسازی حاشیه شهر سرعت بگیرد. تا به امروز هم پروژه احداث ۱۰۰ کلاس درس در جریان است و به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید اما اصل موضوع مربوط به این است که توسط نهادهای متولی به‌روشنی اعلام شود که چه نیازهایی، با چه کیفیتی و در چه زمینه‌هایی در حاشیه شهر وجود دارد تا اگر مثلاً زمانی توزیع بسته‌های معیشتی در دستورکار بود، اکنون روند مدرسه‌سازی در اولویت امور قرار بگیرد.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.