هشدار مهم به مسئولان؛ نقشه شوم برای حمله تروریستی به شیراز!

یک کارشناس سیاسی در رابطه با حمله‌های تروریستی اخیر گفت: برخی از این گروه‌ها و تیم‌های ترور که قبل از انجام عملیات خود بازداشت می‌شدند اعتراف می‌کردند که برای شهرهایی مانند شیراز ماموریت داشته‌اند.

به گزارش تازه‌نیوز، حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دهم درباره عملکرد نیروهای امنیتی و انتظامی در رابطه با وقوع دو حادثه تروریستی طی کمتر از یک سال در شاهچراغ به هم‌میهن گفت:

«از زمانی‌که برخی گروه‌های تروریستی در شرق کشور اقدامات ایذایی علیه ایران صورت می‌دادند، برخی از این گروه‌ها و تیم‌های ترور که قبل از انجام عملیات خود بازداشت می‌شدند اعتراف می‌کردند که برای شهرهایی مانند شیراز ماموریت داشته‌اند. مشخص بود که هدف از اقدامات تروریستی ایجاد فضای رعب و ضدامنیتی است. متاسفانه حداقل در خصوص شاهچراغ می‌توان گفت که سیاست‌های پیشگیری با شکست مواجه شده است.

به نقل از هم‌میهن، اگر برخی مسئولان مرتبط به دلیل کم‌کاری در حادثه آبان‌ماه سال گذشته مورد مؤاخذه قرار می‌گرفتند این حادثه انجام نمی‌شد. امروز نیز اگر مؤاخذه‌ای صورت نگیرد ممکن است در آینده حوادث دیگری نیز شکل بگیرد. در واقع این یک اقدام سیاستی فوری است.» او ادامه داد:«مسئله مهم‌تر آن است که ما به نوعی با عدم توفیق در سیاست‌های امنیتی مرزهای شرقی کشور مواجه هستیم. رسماً اعلام شده است که هم عملیات تروریستی آبان‌ماه و هم عملیات تروریستی دو روز پیش توسط اتباع بیگانه صورت گرفته است. اشاره‌ای محدود هم درباره تابعیت عامل تروریستی دو روز پیش شده است.

اما درباره ۱۰ نفری که در خانه تیمی بازداشت شده‌اند اطلاعی داده نشده است و فقط به صورت کلی گفته شده که از اتباع بیگانه هستند. این مسئله نشان‌دهنده یک هشدار است و امیدوارم مسئولان کشور از خواب مربوط به مرزهای شرقی بیدار شوند.» نماینده مجلس دهم با بیان اینکه در زمان ماموریتم بخش اعظم مرزها را تا نقاط صفر مرزی رفته‌ام، تاکید کرد:«همکاری در مرز مشهود است. موارد دیگری مانند اینکه بعد از روی کار آمدن طالبان در افغانستان ناگهان ۲ میلیون نفر به اتباع بیگانه داخل کشور اضافه می‌شود نشانه‌هایی از شکست سیاست‌های مهاجرپذیری کشور است.

امروز در قالب سیاست‌های امنیتی تمام ایرانیان در حوزه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی و امنیتی تحت رصد سیاست‌های کشور هستند اما بخش عمده‌ای از اتباع بیگانه که وارد کشور می‌شوند نه رصد امنیتی می‌شوند و نه رصد اجتماعی و اقتصادی. لذا اتفاق‌هایی رخ می‌دهد که باعث غافلگیری مسئولان می‌شود. جای تاسف دارد که برخی بحران‌های اجتماعی و اقتصادی تا زمانی‌که منجر به یک رویداد امنیتی نشود، مسئولان کشور را حساس نمی‌کند.»  این تحلیلگر سیاسی معتقد است بعد از تروریست‌ها، مسئولیت خون مردم مظلومی که در شاهچراغ شهید شدند برعهده افرادیست که سیاست‌های امنیتی کشور را در قالب مقتضیات روز جهان شکل نداده‌اند. او بیان کرد:«آنچه که در موضوعات امنیتی در حال شکل‌گیری است نشان می‌دهد که کشور نیازمند یک کارگروه فرابخشی است. به‌عنوان مثال در موضوع اتباع بیگانه ضعف درکارآمدی وزارت کشور اثبات شده است. موضوع اتباع باید در قالب شورایعالی امنیت ملی و تحت نظر مجموعه دستگاه‌هایی قرار بگیرد که از اختیار لازم برخوردار باشند. معتقدم ضعف در کارآمدی وزارت کشور درخصوص مسائل امنیتی از جمله موضوع شاهچراغ مشخص است.»

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.