تاثیر استرس بر علائم بیماری پارکینسون
پارکینسون نوعی بیماری است که عوامل ثانویه مانند اختلالات شناختی میتواند بر روند آن تاثیر داشته باشد.
به گزارش تازهنیوز، علائم بیماری پارکینسون معمولاً به شکل خفیف ظاهر میشود این علائم شامل لرزش (ترمور)، حرکت کند و آهسته، افزایش سفتی و سختی عضلات، از دست دادن تعادل یا مشکل در راه رفتن میشوند؛ بیماری پارکینسون میتواند در هر سنی شروع شود، اما معمولاً در افراد بالای ۶۰ سال شروع میشود افراد جوانتر نیز ممکن است به این بیماری مبتلا شوند.
یک پزشک عمومی درباره درمان این بیماری گفت: متاسفانه در حال حاضر هیچ درمانی برای پارکینسون که بتواند بیماری را درمان کند یا از پیشرفت آن جلوگیری کند، وجود ندارد درمانهای موجود تنها برای کنترل و بهبود علائم بیماری استفاده میشوند.
به نقل از باشگاه خبرنگاران، دکتر عرفان گرزین درباره تاثیر استرس بر این بیماری بیان کرد: استرس میتواند بر علائم بیماری پارکینسون تأثیر بگذارد و بعضی از افراد ممکن است در شرایط استرسی علائم بیماری خود را بدتر تجربه کنند.
این پزشک ادامه داد: تغذیه مناسب میتواند در مدیریت بیماری پارکینسون مفید باشد در برخی موارد، مصرف پروتئین در وعدههای غذایی میتواند تأثیری بر اثربخشی داروهای لودوپا (Levodopa) داشته باشد.
او درباره نحوه پیشگیری از بیماری پارکینسون افزود: برای پیشگیری از بروز بیماری پارکینسون هیچ راهکار مشخصی وجود ندارد، زیرا علل دقیق بروز بیماری هنوز مشخص نیست، اما ترکیبی از سبک زندگی سالم، مراقبت از سلامت عمومی، و عدم تعریض به عوامل خطر ممکن است مفید باشد.
گرزین ادامه داد: کنترل بیماری پارکینسون به وسیله مدیریت داروها توسط پزشک معالج انجام میشود؛ داروهای مختلفی برای کنترل علائم بیماری استفاده میشوند، و انتخاب داروها و مقدار مصرف آنها بر اساس علائم و وضعیت فرد متغیر است.