یک خبر خوش درباره کرونای انگلیسی

این گونه کرونا، علائم اندکی ایجاد می کند یا حتی بدون علامت است. این گام بزرگی در راه دستیابی به آن چیزی است که حدود یک سال از طریق تعطیل کردن فعالیت ها، آزمایش و ردیابی سعی در کسب آن می شد.

به گزارش سرویس خبر ویژه تازه نیوز، کرونای انگلیسی همچنان در صدر اخبار جهان است. خبر مربوط به گونۀ انگلیسی کووید 19 باعث هرج و مرج و هشدار در سراسر اروپا شده است. و بسیاری از کشورها را بر آن داشت که در قبال لندن تدابیر سختگیرانه ای اتخاذ نمایند.

البته در این مورد لازم است در رابطه با این مقوله مسائلی را روشن ساخت اگرچه هنوز یک تاریخچۀ بالینی طولانی برای شناخت مشکلات این جهش ژنتیک در دست نیست.
یک مسأله اینکه تمامی ویروس ها به گفتۀ دانشمندان تغییر شکل می دهند و کووید-19 نیز بارها تغییر یافته است. آنچه گونۀ انگلیسی را متمایز می سازد قدرت سرایت بیشتر آن است که البته علل آن هنوز مشخص نیست.

نشریه معتبر ایل جورناله ایتالیا در ادامه تحلیل جدیدش می‌نویسد: تا امروز ژنوم این گونه توسط انگلیس شناسایی شده لیکن گزارش هایی نیز از دانمارک، استرالیا و هلند نیز دریافت شده است. این کشورها از تمامی ابزارهای علمی قدرتمند برخوردارند و در جهت توالی یابی ژنوم تلاش های گسترده ای انجام می دهند. در این مرحله به اشتراک گذاشتن اطلاعات و دانسته های علمی در سراسر جهان بسیار حائز اهمیت است.

 

کرونای انگلیسی چرا مایه امیدواری است؟

به عقیدۀ بسیاری از همه گیرشناسان، ژن شناسان و ویروس شناسان این گونۀ انگلیسی علاوه بر اینکه بسیار ناگوار است اگر به خاطر سرعت انتقالش نباشد حتی می تواند یک نشانۀ مفید باشد. به قول آنتونی بروکس، ژن شناس که در مطالعاتش از این خطر فکری حمایت می کند، این گونۀ جدید به احتمال بسیار فقط یک گونۀ بدون علامت است. یعنی گونه ای که علائم اندکی ایجاد می کند یا حتی بدون علامت است. این گام بزرگی در راه دستیابی به آن چیزی است که حدود یک سال از طریق تعطیل کردن فعالیت ها، آزمایش و ردیابی سعی در کسب آن می شد.

این نشانۀ مثبتی به شمار می آید زیرا احتمالاً همان چیزی است که به ما کمک خواهد کرد با سرعت بیشتری به مصونیت گله ای دست پیدا کنیم. با تعداد موارد اندک سرایت و بیماران دارای علائم. در آن هنگام کم کم ویروس به تنهایی ناپدید خواهد شد. ما از طریق تعطیلی، آزمایش و ردگیری به طور جدی به این فرایند طبیعی سرعت بخشیدیم.

البته پروفسور بروکس میزان بالای سرایت کرونای انگلیسی را نیز زیر سوال می برد. به عقیدۀ وی این گونۀ جدید لزوماً علت افزایش موارد ابتلا در مناطق دچار مشکل نیست. در واقع چنانچه این گونۀ جدید با سرایت بیشتر همراه می شد، در یک منطقه شایع می شد و متعاقباً در سایر مناطق نیز گسترش می یافت. در حالی که افزایش تعداد موارد ابتلا در برخی مناطق ممکن است حاصل افزایش انبوه تعداد آزمایش ها باشد.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.