حمله رسانه زاکانی به ظریف: این موضعگیری غیر قابل تحمل است!
رسانه شهرداری تهران نوشت: گمانهزنی درباره تشکیل کابینه دولت چهاردهم درحالی همچنان بحث داغ محافل سیاسی – رسانهای کشور است که مواضع اخیر رئیس شورای راهبری انتخاب اعضای کابینه دولت آینده حاشیهها و البته انتقادهای بسیاری را بهدنبال داشتهاست.
به گزارش تازهنیوز، همشهریآنلابن نوشت: انتقادها از سخنان و مواضع ظریف، بهعنوان رئیس شورای راهبری انتخاب اعضای کابینه دولت چهاردهم در شرایطی طی روزهای اخیر بالا گرفته که برخی معتقدند مسیری که این شورا برای انتخاب دولتمردان آینده در پیش گرفته، در تناقض با دیدگاهها و رویکردهای اصولی رئیسجمهور منتخب است.
در چنین شرایطی آنچه زمینهساز شکلگیری نگرانیهایی در میان افکارعمومی شده، این است که برخی اطرافیان رئیسجمهور منتخب در حال اتخاذ مواضع و رویکردهایی هستند که برخلاف مسیر ترسیمی ازسوی پزشکیان برای دولت آینده است.
- نظر رهبر انقلاب در مورد ظریف و تیم مذاکره کننده +ویدئو
- ظریف: عقدهگشاییهای ۲۴ ساعت گذشته دور از انتظار نبود
نقد مواضع ظریف
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با اشاره به روند انتخاب اعضای کابینه دولت چهاردهم گفت: آنچه در شرایط کنونی اهمیت ویژهای دارد، حل کردن این مساله است که رئیسجمهور ظریف است یا پزشکیان. آنچه ظریف در روزهای اخیر در تلویزیون مطرح کرد، جای نقد بسیاری دارد.
احمد سالک با اشاره به دیدگاههای ظریف درباره تشکیل کابینه دولت چهاردهم، افزود: ظریف اخیرا حرفهایی را دراین زمینه مطرح کرده که پشتوانه تجربی روشنی در جهان ندارد و مشخص نیست در شرایط کنونی تا چه اندازه میتواند گره از مشکلات موجود در کشور بگشاید.
وی عنوان کرد: معتقدم ایدهها و مواضعی که ظریف طی روزهای اخیر درباره روند تشکیل کابینه مطرح کرده، نسبت چندانی با دیدگاههای مطرح شده ازسوی رئیسجمهور منتخب ندارد. بنابراین شفافسازی درباره کابینه دولت آینده ضرورتی است که باید ازسوی شخص رئیسجمهور منتخب انجام شود.
موضع غیر قابل تحمل رئیس شورای راهبری
این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با اشاره به سخنان اخیر ظریف درباره امتیازبندی گزینههای پیشنهادی حضور در کابینه دولت چهاردهم اظهارکرد: اینکه ظریف بهصراحت در رسانه ملی اعلام کرد امتیازی به گزینههای پیشنهادی «شیعه» داده نمیشود، از موارد توهینآمیزی است که در کشور شیعه مطرح میشود و با دیدگاههای رئیسجمهور منتخب نیز در تضاد است.
سالک با بیان اینکه چنین مواضعی قابل تحمل نیست، ادامه داد: معتقدم اینگونه بازیهای سیاسی که برخی در جریان تشکیل کابینه درحال انجام آن هستند، به دولت چهاردهم در مسیر تحقق اهدافش کمکی نخواهد کرد.
وی با بیان اینکه نوعی فریب جدید ازسوی برخی درحال طرح در فضای عمومی کشور است، تصریح کرد: تناقضهای موجود در رویکردهای برخی اطرافیان رئیسجمهور منتخب در تشکیل کابینه دولت چهاردهم، حتی صدای برخی حامیان دوآتشه پزشکیان را نیز درآوردهاست.
دولت سوم روحانی؟
این فعال سیاسی اصولگرا اظهارکرد: یکی از تناقضهای موجود این است که برخلاف تاکیدهای رئیسجمهور منتخب مبنی بر اینکه دولت چهاردهم، «دولت سوم روحانی» روحانی نخواهد بود، در ترکیب افراد تاثیرگذار در انتخاب گزینههای پیشنهادی حضور در کابینه، بسیاری از چهرههای مهم دولت یازدهم و دوازدهم مشاهده میشود.
سالک تصریح کرد: باید مشخص شود که صداقت و شفافیت در روند تشکیل کابینه دولت چهاردهم در کجای کار قرار دارد. روندی که چهرههایی مانند ظریف در روند تشکیل کابینه دولت چهاردهم در پیش گرفتهاند، نگرانیهای قابلتوجهی را برای افکارعمومی بهوجود آوردهاست.
وی با تاکید بر اینکه رای مردم نباید وجهالمصالحه برخی بازیهای سیاسی شود، اضافه کرد: افرادی که در حال ایفای نقش در روند تشکیل کابینه دولت آینده هستند، باید با دلسوزی ویژهای به دنبال افرادی باشند که بتوان با کمک آنها، مشکلات کشور را رفع کرد.