اعتراض انقلابیون به مجری زن بی‌حجاب؛ ماجرا چه بود؟

دکتر صادق طباطبایی برادر همسر سید احمد خمینی و سخنگوی دولت موقت در خاطراتش از روز ۲۲ بهمن ۵۷ به حاشیه‌های جالبی اشاره کرده است که بخشی از آن را از نظر می‌گذرانید.

به گزارش تازه‌نیوز، در همان روز ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ که در مدرسه رفاه بودیم و دوستان گفتگو می‌کردند، از جمله افراد حاضر آقای دعایی دوست دیرینه و یار با وفای امام بود. او را بسیار افسرده و نگران یافتم. ظاهراً قبل از آن برای بردن پیام امام خطاب به مردم، که آنان را به حفظ اموال و اماکن عمومی و اسناد دولتی توصیه کرده بودند سری به رادیو و تلویزیون زده بود. اوضاع آنجا را بسیار آشفته دیده و از برخورد بسیار ناشایست افراد وابسته به گروهک‌ها حکایت‌ها می‌کرد.

به نقل از تابناک، صادق طباطبایی در ادامه این خاطره می افزاید: قرار شد مطلب را بلافاصله به امام اطلاع دهیم. تا آنجا که به خاطر دارم آقای هاشمی رفسنجانی و دکتر شیبانی نیز در مدرسه بودند. آقای دعایی گزارش دیدارش از رادیو تلویزیون را به اطلاع آنان نیز رسانده بود. بعد از این ماجرا صادق قطب‌زاده به رادیو تلویزیون رفت. من به اتاق بالا رفتم. در آن‌جا آقای طالقانی و چند نفر از دوستان حضور داشتند. هنگامی که اخبار تلویزیون شروع شد و گوینده اخبار خانم بی‌حجابی بود دو سه نفری از آنان با ناراحتی خطاب به آقای طالقانی گفتند جمهوری اسلامی شده و این‌ها هنوز این جورند. آقای طالقانی آن‌ها را آرام کرد و گفت شما ببینید رسول خدا (ص) هم ۲۳ سال طول کشید تا توانست احکام را قدم به قدم بیان کند، شما می‌خواهید مشکلات ۲۵۰۰ سال را در عرض چند ساعت برطرف کنید؟

در چند روز اول انقلاب گروه‌ها و عناصری که رادیو و تلویزیون را در اختیار داشتند غالباً از چریک‌های فدایی خلق و مجاهدین خلق بودند و برنامه‌ها متناسب با یک کشور اسلامی و انقلابی نبود، البته قطب‌زاده رفته رفته تسلطی نسبی بر آنجا پیدا کرد و خیلی هم از امام خرج می‌کرد. من با او صحبت کردم که بر اتاق فرمان و پخش، نظارت
بیشتری داشته باشیم و هر مطلبی که برای خواندن می‌رود امضای او را داشته باشد و از طرف هر کسی بیانیه داده نشود، او هم دستوری در این زمینه صادر کرد. من با چند نفر از دوستان انجمن اسلامی دانشجویان از جمله آقای دکتر عباس تائب تماس برقرار کرده و آن‌ها را دعوت کردم که مسوول تنظیم خبر باشند و بر برنامه‌های خبری مراقبت کنند.

هم‌چنین قرار گذاشتیم متن اخبار را یک ربع قبل از پخش من هم ببینم و هماهنگ باشیم. در همین زمان جناب حجت‌الاسلام دکتر محمد مجتهد شبستری نیز از جانب امام به آنجا اعزام شد. با حضور ایشان آرامش خاطری نسبی در مورد مطالبی که قرار بود از شبکه پخش شود، حاصل گردید. حضور شبانه‌روزی ایشان و نیز تلاش خستگی‌ناپذیر و مراقبتهای فوق‌العاده شدیدشان نسبت به متونی که برای پخش می‌رفت بسیار گرانقدر بود. متاسفانه از کارهای انجام شده در این چند روز پرماجرا و تعیین‌کننده و نیز خدمات فوق‌العاده ارزشمند ایشان، تاکنون گزارشی درخور انتشار نیافته است. حدود یک هفته کار ما در آنجا این بود و متونی تهیه می‌کردیم که در فواصل برنامه‌ها خوانده شود.

آیت الله سید محمود علایی طالقانی متولد ۱۲۸۶ و درگذشته ۱۳۵۸ است، آیت الله طالقانی رئیس شورای انقلاب و عضو مجلس خبرگان تدوین قانون اساسی بود و از روحانیون مبارز علیه رژیم پهلوی بود که بیش از ده سال سابقه زندان در دوره شاهنشاهی را داشت، آیت الله طالقانی اولین نماز جمعه در تاریخ جمهوری اسلامی را اقامه کرد و نخستین امام جمعه تهران با حکم امام خمینی بود.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.