پزشکیان باید از طریق رایزنی با رهبری به سمتی حرکت کند که عفو عمومی برای زندانیان سیاسی و روزنامه‌نگاران صادر شود

علی مجتهدزاده گفت: تلاش رئیس‌جمهور و یاران رسانه‌ای ایشان برای آزادسازی زندانیان را باید به فال نیک گرفت؛ اما تحقق آن در گروی همراهی سایر ارکان حاکمیت است.

به گزارش تازه نیوز، روزنامه اعتماد با علی مجتهد‌زاده گفت‌‌وگو کرده است. بخش‌های مهم این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

  • شخصا موافق نیستم که تنها اسامی 3الی 4نفر از افراد منتقد زندانی، مطرح شود و سایر افرادی که به دلیل سوت زنی، افشای فساد، نقد یا روشنگری و شفاف‌سازی با شکایت و بند و زندان مواجه شده‌اند، مورد بی‌توجهی و بی‌مهری قرار گیرند. معتقدم هر فردی که برای ابراز عقیده یا نقد و روشنگری زندانی شده است در دولت وفاق ملی باید زمینه آزادی‌اش فراهم شود.

 

  •  بسیاری از پرونده‌های تشکیل شده برای فعالان سیاسی، روزنامه‌نگاران، استادان دانشگاهی و… به دلیل گزارش‌هایی است که ضابطان دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی تهیه می‌کنند. مسعود پزشکیان معاون حقوقی رییس‌جمهور، رییس شورای اطلاع‌رسانی دولت و همه افرادی که به دنبال تحقق وفاق و آشتی ملی هستند باید تلاش کنند، رویکرد تازه‌ای در نهادهای اطلاعاتی و امنیتی جاری و ساری شود و مطابق قانون اساسی اصل بر برائت افراد باشد نه بر گناهکار بودن آنها.

 

  • تلاش رییس‌جمهور و یاران رسانه‌ای ایشان برای آزادسازی زندانیان را باید به فال نیک گرفت؛ اما تحقق آن در گروی همراهی سایر ارکان حاکمیت است. آقای پزشکیان باید از طریق رایزنی با رهبری و همراهی دستگاه قضایی به سمتی حرکت کند که فرمان عفو عمومی برای فعالان سیاسی، روزنامه‌نگاران و سوت‌زنان صادر شود.

 

  • نقش آقای اژه‌ای در این زمینه بسیار کلیدی است. البته تجربه ثابت کرده که رییس عدلیه از یک چنین گشایش‌هایی همواره استقبال می‌کند. آقای پزشکیان باید با هماهنگی رییس دستگاه قضایی مستقیما از رهبر انقلاب این اقدام را درخواست کند تا نه فقط محسن برهانی، مصطفی تاجزاده، صباآذرپیک و یاشار سلطانی و… بلکه سایر زندانیان سیاسی در مناطق دور افتاده و ناشناخته هم مشمول عفو و آزادی شوند.
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.