ترامپ در حال زمینه‌چینی برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات آمریکا در صورت شکست است

رویترز مدعی شد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا و نامزد جمهوری‌خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری پیش رو، در حال زمینه‌چینی برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات در صورت شکست است، و قصد ندارد برد احتمالی حریف دموکرات خود کامالا هریس را بپذیرد.

به گزارش تازه‌نیوز، رویترز در گزارشی اختصاصی مدعی شد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا و نامزد جمهوری‌خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری پیش رو، در حال زمینه‌چینی برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات در صورت شکست است، و قصد ندارد برد احتمالی حریف دموکرات خود کامالا هریس را بپذیرد.

به  نقل از انتخاب، ترامپ اعلام کرده است که اگر به هریس ببازد، نتایج را نخواهد پذیرفت و ادعای تقلب خواهد کرد، درست مانند اقدامی که پس از شکست در برابر جو بایدن در سال ۲۰۲۰ انجام داد.

ترامپ بارها بدون ارائه مدرک مدعی شده است که تنها راه شکست او «تقلب در انتخابات» است. این اظهارات نگرانی‌هایی درباره احتمال بروز ناآرامی سیاسی ایجاد کرده است، به‌ویژه با نظر به اینکه کشور دچار اختلافات عمیق است.

ترامپ پس از شکست در سال ۲۰۲۰ تلاش کرد تا نتایج را از طریق شکایات قانونی و فشار بر مقامات ایالتی تغییر دهد. همچنین هواداران او در ۶ ژانویه ۲۰۲۱ به کنگره آمریکا یورش بردند تا از تایید پیروزی بایدن جلوگیری کنند.

ترامپ این مرتبه قدرت ریاست‌جمهوری را برای تأثیرگذاری بر انتخابات ندارد، و قوانین جدیدی نیز وضع شده‌اند که تلاش‌های او برای به چالش کشیدن نتایج را دشوارتر می‌سازند. با این حال، ترامپ و هم‌پیمانانش از ماه‌ها پیش در حال زمینه‌سازی برای ادعای تقلب در صورت شکست در برابر هریس هستند.

هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات در حال آماده‌سازی خود برای یک روند طولانی شمارش آرا به دلیل رأی‌گیری پستی و سایر عوامل هستند. ترامپ ممکن است از این تأخیر برای ادعای تقلب و زیر سؤال بردن اعتبار نتایج استفاده کند. کارزار انتخاباتی او تاکنون شکایات متعددی در ایالت‌های کلیدی ارائه داده و قصد دارد ناظران جمهوری‌خواه را برای نظارت بر روند رأی‌گیری مستقر کند.

به گفته رویترز، با وجود این نگرانی‌ها، قوانین ایالتی در ایالت‌های کلیدی به‌گونه‌ای است که به چالش کشیدن نتایج انتخابات از طریق شکایات قانونی را دشوار می‌کند. در نهایت کنگره حرف آخر را خواهد زد، و اصلاحاتی که پس از سال ۲۰۲۰ به تصویب رسید، امکان به چالش کشیدن نتایج انتخابات را برای نامزدها سخت‌تر می‌کند. با این حال، کارشناسان هشدار می‌دهند که اقدامات ترامپ می‌تواند به بروز ناآرامی یا تشدید اختلافات سیاسی در آمریکا منجر شود.

2 نظر
  1. شراره

    من اگه یه آمریکایی بودم به ترامپ رای میدادم
    چون از دموکرات‌ها متنفرم اونا به اصطلاح روشنفکران بدون حدومرزن

  2. شراره

    من اگه یه آمریکایی بودم به ترامپ رای میدادم
    چون از دموکرات‌ها متنفرم اونا به اصطلاح روشنفکران بدون حدومرزن

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.