افزایش اندک شاخص بورس در ۶ بهمن
شاخص کل در بازار بورس امروز (دوشنبه) یک هزار و ۳۴۵ واحد رشد داشت که در نهایت این شاخص به عدد یک میلیون و ۲۳۵ هزار واحد رسید.
به گزارش تازهنیوز و به نقل از ایرنا، در معاملات امروز بیش از ۱۰ میلیارد و ۵۶۰ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۱۰۴ هزار و ۵۰۵ میلیارد ریال داد و ستد شد.
همچنین شاخص کل (هم وزن) با پنج هزار و ۶۳ واحد کاهش به ۴۳۲ هزار و ۵۰۹ واحد و شاخص قیمت (هم وزن) با سه هزار و ۳۱۱ واحد افت به ۲۸۲ هزار و ۸۷۱ واحد رسیدند.
شاخص بازار اول چهار هزار و ۱۱۴ واحد افزایش و شاخص بازار دوم هشت هزار و ۲۳۵ واحد کاهش داشت.
علاوه بر این در بین تمامی نمادها، نماد شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) با یک هزار و ۴۲۸ واحد، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با ۸۹۳ واحد، شرکت سرمایه گذاری غدیر (وغدیر) با ۷۰۶ واحد، گروه مپنا (رمپنا) با ۷۰۴ واحد، پالایش نفت اصفهان (شپنا) با ۶۸۸ واحد، توسعه معادن و فلزات (ومعادن) با ۶۴۸ واحد، پالایش نفت بندرعباس (شبندر) با ۵۸۴ واحد، پالایش نفت تهران (شتران) با ۵۴۶ واحد، بانک پارسیان (وپارس) با ۴۳۲ واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند.
برپایه این گزارش امروز نماد پتروشیمی نوری (نوری) با ۵۰۹ واحد، فولاد خوزستان (فخوز) با ۳۳۹ واحد، نفت و گاز پتروشیمی تامین (تاپیکو) با ۳۰۷ واحد، گسترش نفت و گاز پارسیان (پارسان) با ۲۶۴ واحد، گروه بهمن (خبهمن) با ۲۴۸ واحد، سرمایه گذاری ملی ایران (ونیکی) با ۲۴۶ واحد، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (حکشتی) با ۲۳۳ واحد و باما (کاما) با ۲۱۶ واحد با تاثیر منفی بر شاخص همراه بودند.
شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)، ایران خودرو (خودرو)، سایپا (خساپا)، ملی صنایع مس ایران (فملی)، گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو (خگستر)، گروه دارویی برکت (برکت) و فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) درگروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.
گروه خودرو هم در معاملات امروز صدرنشین برترین گروههای صنعت شد و در این گروه سه میلیارد و ۲۶۳ هزار برگه سهم به ارزش ۱۲ هزار و ۴۶۳ میلیارد ریال داد و ستد شد.
آخرین وضعیت شاخص فرابورس
شاخص فرابورس نیز بیش از ۹۵ واحد کاهش داشت و بر روی کانال ۱۸ هزار و ۲۰۲ واحد ثابت ماند.
همچنین در این بازار دو میلیارد و ۴۳۵ هزار برگه سهم به ارزش ۱۱۰ هزار و ۶۵ میلیارد ریال داد و ستد شد.
امروز نمادهای پتروشیمی مارون (مارون)، سنگ آهن گهرزمین (کگهر)، صنعتی مینو (غصینو)، هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو)، ویتانا (غویتا)، نفت ایرانول (شرانل)، پتروشیمی غدیر (شغدیر)، سرمایه گذاری مالی سپهر صادرات (وسپهر)، پالایش نفت لاوان (شاوان) و گروه توسعه مالی مهر آیندگان (ومهان) با تاثیر مثبت بر شاخص این بازار همراه بودند.
همچنین گروه پلیمر آریا ساسول (آریا)، سهامی ذوب آهن اصفهان (ذوب)، پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، بیمه کوثر (کوثر)، موسسه مالی و اعتباری ملل (وملل)، تولید نیروی برق دماوند (دماوند)، فرابورس ایران (فرابورس)، پتروشیمی تندگویان (شگویا)، توکاریل (توریل) و گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی (سمگا) تاثیر منفی بر شاخص این بازار را داشتند.