اولین نفری که در جهان ایدز گرفت چه کسی بود و چگونه مبتلا شد؟
تاکنون 33 میلیون تن در جهان بر اثر ایدز جان باختهاند و حالا از سوی یک متخصص کانادایی، اعلام شده که منشا این ویروس کجا بوده است.
به گزارش تازهنیوز، منشاء ایدز مشخص شد؟ چه کسی و در کدام کشور و به چه علتی به ایدز مبتلا شد و منشاء ایدز نام گرفت؟ پروفسور «ژاک پپین» از دانشگاه شربروک کانادا در کتاب جدید خود با عنوان «منشاء ایدز» ادعا کرد که یک سرباز جنگ جهانی اول از طریق یک شامپانزه که در حال شکار بود، در کشور کامرون به این ویروس آلوده شد.
سپس ویروس از شهر کینشازا در کنگو به سراسر جهان پخش شد.
تاکنون 33 میلیون تن در جهان بر اثر ایدز جان باختهاند. اگرچه امروزه، تست ایدز رایگان و حمایتهای از مبتلایان، خیلی بهتر شده است.
اکنون ثابت شده است که یافتن واکسن برای ایدز ممکن نبوده و دارو برای جلوگیری از انتقال ویروس در بسیاری از کشورها در دسترس است.
اما طبق آمار در سال 2019 بیش از 1.7 میلیون تن در جهان به این ویروس آلوده شدند.
پروفسور ژاک پپین متخصص بیماریهای عفونی از دهه 1980 به عنوان پزشک در کنگو خدمت کرده تا منشا ایدز را کشف کند.
ایدز چیست؟
ایدز (به انگلیسی: AIDS) یا نشانگان اکتسابی کمبود ایمنی نوعی بیماری است که با ورود ویروس و حمله به دستگاه ایمنی توسط ویروس نقص ایمنی (HIV) ایجاد میشود. بیماری ناشی از ویروس HIV دارای سه مرحله اصلی است. در مرحله اول (عفونت حاد) فرد ممکن است برای مدت کوتاهی بیماری شبه آنفلوآنزایی را تجربه کند که در همه افراد قطعی نیست. به همین دلیل معمولاً این بیماری تا یک دوره طولانی بدون هیچ علائمی دنبال میشود که به این مرحله از بیماری، دوره نهفتگی گفته میشود. هر چقدر که بیماری پیشرفت یابد، ضعف بیشتری در دستگاه ایمنی بدن پیدا میکند و باعث میشود که افراد به عفونتهایی مانند عفونت و سرطانهای فرصتطلب و تومور دچار شوند، البته معمولاً در افرادی که دستگاه ایمنی آنها به خوبی عمل میکند تأثیرگذار نیست. در نهایت بیماری زمانی وارد مرحله سوم یا ایدز خواهد شد که شمار سلولهای CD4+ T به کمتر از ۲۰۰ سلول در هر میکرولیتر برسد.
هیچگونه درمان یا واکسنی برای ایدز وجود ندارد؛ اگر چه درمان ضدویروسی میتواند باعث کاهش دوره بیماری و بازگشت زندگی تقریباً به حالت طبیعی گردد. با وجود این که درمان ضدویروسی خطر مرگ و عوارض ناشی از این بیماری را کاهش میدهد، اما این داروها گرانقیمت هستند و ممکن است با عوارض جانبی همراه باشند.