افزایش قیمت برنج شایعه یا واقعیت؟

​وزیر جهاد کشاورزی درباره علت افزایش قیمت برنج در بازار گفت: صراحتا می‌گویم افزایش قیمت برنج متأسفانه ساختگی بود.

به گزارش ایسنا، غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در پاسخ به پرسشی درباره علت افزایش قیمت برنج عنوان کرد: صراحتا می‌گویم افزایش قیمت متأسفانه ساختگی بود و از سوی عده‌ای محتکر رخ داد.

وی افزود: چند روزی است با کمک دستگاه‌های ذی‌ربط و تعزیرات بارهای محتکران را شناسایی کرده‌ایم و محصولات نیز به بازار روانه شده است تا قیمت متعادل شود.

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: این افزایش قیمت بلاوجه و سودجویانه بود.

نوری در پاسخ به پرسشی درباره علت افزایش قیمت سیب‌زمینی گفت: علت این امر صادرات بوده که جذابیتی صادراتی داشت و با واردات تعدیل شد و هم‌اکنون نیز قیمت‌ها در بازار در حال کنترل است.

وی تاکید کرد: همه اقلام مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان و عید تأمین شده و حدود ۲۵ درصد بیش از سال‌های گذشته است و ان‌شاءالله بازار از روند عادی برخوردار خواهد بود و مردم با دل خوش از محصولات استفاده می‌کنند.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.