شگفت‌زدگی مردم مشهد از تصمیم مسئولان؛ تعطیلی در روزهای جا‌به‌جا! +عکس

درحالی که مشهد دو روز هوای عادی و نه‌چندان سرد را با تعطیلی کامل پشت سر گذاشت، مسئولان استانی تصمیم تعطیلی چهارشنبه برفی را عوض کردند.

اطلاعات‌آنلاین نوشت: شهروندان مشهدی بیش از آن‌که از بارش ناگهانی و شدید برف شگفت‌زده باشند، از تصمیمات و نحوه اطلاع‌رسانی مدیران شهری خود انگشت‌به‌دهان مانده‌اند.

مرکز خراسان رضوی هم‌زمان با تمام دیگر مناطق این استان دو روز گذشته را تعطیل بود؛ نه‌فقط مدارس که دانشگاه‌ها و ادارات هم دوشنبه و سه‌شنبه تعطیل بودند و مردم در تردد روزانه خود نگاهی به زمین و نیم‌نگاهی به آسمان داشتند که چرا از امور اداری خود بازمانده‌اند درحالی که وضعیت جوی و سرمای هوا از بسیاری از ماه‌های سال آرام‌تر و مناسب‌تر است.

سه‌شنبه غروب اما همه‌چیز تغییر کرد؛ درحالی که آسمان رنگ دیگری به خود گرفته بود، کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان تمامی ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس را برای روز چهارشنبه تعطیل اعلام کرد.

ساعتی بعد آسمان باریدن گرفت و در کم‌تر از ۳۰ دقیقه تمام شهر سفیدپوش شد اما کارگروه مذکور اطلاعیه جدیدی صادر کرد و تعطیلی را محدود به مدارس دانست:

فعالیت کلیه ادارات دولتی فردا چهارشنبه هشتم اسفند ماه با یک ساعت تأخیر آغاز خواهد شد. بر اساس این مصوبه، کلیه مدارس سطح استان در روز چهارشنبه هشتم اسفند ماه به صورت غیرحضوری می‌باشند. همچنین فعالیت کلیه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و بانک‌ها و سایر موسسات طبق روال عادی خواهد بود.

وضعیت خیابان‌های مشهد – سه‌شنبه ۷ اسفند

این وضعیت ضد و نقیض موجب شد تا مردم در فضای مجازی تصاویری از وضعیت این ۳ روز شهر مشهد منتشر و مقایسه کنند. کاربران در شبکه‌های اجتماعی می‌نویسند مسئولان مشهد «تعطیلی به‌دلیل برف و سرما» را تعریف تازه‌ای کرده‌اند!

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.