کرونا از طریق خوردن و آشامیدن منتقل میشود یا نه؟
مطالعات جدید نشان میدهد که افراد مبتلا به نوعی اختلال شایع به نام مری بارت ممکن است خلاف افراد سالم در اثر خوردن و نوشیدن مواد غذایی آلوده مبتلا به کرونا شوند.
به گزارش تازهنیوز و به نقل از خبرآنلاین، تا به حال دانشمندان و متخصصان بهداشت این اطمینان را به مردم داده بودند که بسیار بعید است که از طریق خوردن و نوشیدن به کرونا مبتلا شد. با این حال تحقیقات جدید نشان داده است که خوردن یا نوشیدن چیزی که آلوده به کروناست، شانس ابتلا به این بیماری را برای برخی افراد بیشتر میکند.
مطالعات جدید نشان میدهد که افراد مبتلا به نوعی اختلال شایع به نام مری بارت ممکن است بر خلاف افراد سالم در اثر خوردن و نوشیدن مواد غذایی آلوده مبتلا به کرونا شوند.
با این حال متخصصان میگویند که هنوز شواهدی وجود ندارد که افراد مبتلا به مری بارت در معرض خطر بیشتری باشند اما این مسئله جای بررسی دارد.
در یک فرد سالم اعتقاد بر این است که حتی اگر غذا و نوشیدنی حاوی ذرات ویروسی کرونا باشد، اسید معده به سرعت آنها را خنثی میکند. با این حال، افرادی که ریفلاکس معده دارند، ممکن است از آسیب طولانی مدت به مری رنج ببرند؛ با گذشت زمان و همچنین در برخی از افراد مبتلا به GERD ، سلول های مری میتوانند تغییر کرده و شبیه سلولهای روده شوند و خطر در اینجا آغاز میشود چرا که سلول های روده گیرندههایی دارند که قادر به اتصال به ویروس کرونا هستند و محققان معتقد اند که سلولهای مری در حالتی که فرد به مری بارت مبتلاست، ممکن است همین کار را انجام بدهند و فرد را آلوده کنند.
در همین رابطه محققان بافت معده ۳۰ بیمار مبتلا به مری بارت را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و دیده شد که هر نمونه بافت، گیرنده های ویروس SARS-CoV-۲ داشت، چیزی که سلول های طبیعی مری از آن بی بهره اند و به همین دلیل ممکن است این افراد از طریق به ویروس کرونا آلوده شوند.
متخصصان معتقدند که بزرگترین نتیجه این مطالعات شناسایی افراد بالقوه ای است که خطر ابتلا به کرونا بیشتر از افراد سالم آنها را تهدید میکند.