هشدار ایران درباره تحرکات اسرائیل
نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه ای به دبیرکل و رئیس شورای امنیت نسبت به هرگونه ماجراجویی نظامی رژیم صهیونیستی هشدار داد و اعلام کرد: حق ذاتی دفاع از خود را محفوظ میدانیم تا در برابر هرگونه تهدید یا عمل نادرست رژیم اسرائیل، قاطعانه پاسخ دهیم.
به گزارش تازهنیوز و به نقل از فرارو، مجید تخت روانچی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد در نامهای به دبیرکل و رئیس شورای امنیت نسبت به اظهارات تحریکآمیز و جنگافروزانه رژیم صهیونیستی هشدار داد و تصریح کرد: به هرگونه تهدید یا عمل نادرست رژیم اسرائیل قاطعانه پاسخ میدهیم.
تخت روانچی در نامهای به آنتونیو گوترش دبیرکل و هم چنین رئیس دورهای شورای امنیت سازمان ملل متحد، افزود: به تازگی، رژیم اسرائیل نه تنها اظهارات تحریکآمیز و جنگافروزانه خود را علیه جمهوری اسلامی ایران شدت بخشیده، بلکه فعالانه در پی برنامهریزی به منظور اقدام به تهدیدهای خصمانه خود علیه ایران است.
وی خاطرنشان کرد: آخرین نمونه چنین تهدیدهایی، اظهارات رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اسرائیل در ۲۶ ژانویه ۲۰۲۱ است که در آن، علاوه بر ادعای واهی درباره برنامه صلح آمیز هستهای ایران، گفت «نیروهای نظامی اسرائیل علاوه بر برنامههای موجود علیه ایران، تعدادی از برنامههای عملیاتی را نیز آماده میکنند تا آنها را برای سال آینده توسعه دهند، زیرا این برنامهها باید روی میز باشد.»
نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد این تهدیدها را نقض فاحش ماده ۲ منشور ملل متحد خواند و افزود: با توجه به سابقه تاریک این رژیم در حمله به کشورهای منطقه، پاسخ مناسب جامعه جهانی را ضروری میسازد.
تخت روانچی با هشدار نسبت به هرگونه ماجراجویی نظامی رژیم اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: حق ذاتی دفاع از خود را محفوظ میدانیم تا در برابر هرگونه تهدید یا عمل نادرست رژیم اسرائیل، قاطعانه پاسخ دهیم.
وی تاکید کرد: به طور کامل روشن است که رژیم اسرائیل باید مسؤولیت کامل عواقب اقدامات لجام گسیخته و نادرست خود را به دوش بکشد.
نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد عنوان کرد: شورای امنیت با داشتن مسؤولیت اصلی در حفظ صلح و امنیت بینالمللی، باید با سیاستهای بیثباتکننده و اقدامات جنگافروزانه رژیم اسرائیل مقابله کرده و آن را به جلوگیری از طرحهای خطرناک خود علیه منطقه وادار کند.
تخت روانچی در پایان خواستار ثبت این نامه به عنوان سند شورای امنیت شد.