خبر خوب: کاشف واکسن کرونا به جنگ سرطان می‌‎رود!

بعد از کشف نخستین واکسن کرونا، اوزلم توره چی و همسرش به سراغ کشف واکسن سرطان می‌روند.

به گزارش تازه‌نیوز، اوزلم توره چی، یکی از کاشفان نخستین واکسن بیماری همه گیر «کووید ۱۹» می گوید به زودی از فناوری استفاده شده در تولید واکسن «بیون تک-فایزر» برای مقابله با بیماری سرطان استفاده خواهد شد.

وی که به همراه اورگور شاهین، همسرش شرکت داروسازی «بیون تک» را پایه گذاری کرده، پیش از همه گیری ویروس کرونا به دنبال دستیابی به راهی برای تحریک سیستم ایمنی بدن به مقابله با تومورهای سرطانی بودند.

استفاده از فناوری «پیام رسانی آر ان ای» برای مقابله با سرطان

به گزارش یورونیوز، این دانشمند ترک تبار می گوید حالا بار دیگر قصد دارد هدف اولیه خود برای مقابله با بیماری سرطان را دنبال کند.

اوزلم توره چی و همکارانش در جریان تولید واکسن بیماری همه گیر «کووید ۱۹» از فناوری موسوم به «پیام رسانی آر ان ای» استفاده کردند. این فناوری سیستم ایمنی بدن را وادار به تولید پروتئین هایی برای مقابله با یک ویروس خاص می کند. فناوری «پیام رسانی آر ان ای» با روش تولید واکسن های سنتی که در آنها از ویروس غیر فعال شده یا تضعیف شده برای تولید پادتن استفاده می شد متفاوت است.

توره چی بر این باور است که از فناوری «پیام رسانی آر ان ای» می توان برای مقابله با انواع سرطان استفاده کرد. او می گوید: «ما چند واکسن برای انواع مختلف سرطان داریم که بر فناوری پیام رسانی آر ان ای استوار است.»

وی در ادامه گفت: انتظار داریم که تا چند سال دیگر واکسن های ما [برای مقابله با سرطان] به جایی رسیده باشند که بتوان آنها را به مردم عرضه کرد.»

بیشتر بخوانید: یک زن و شوهر ترک، واکسن کرونا را کشف کردند!

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.