پناهیان: انتخابات ۱۴۰۰ خروس جنگی ندارد/ آمریکا یک کشور عقب‌افتاده است!

پناهیان گفت: امسال در میان کاندیداهای تایید صلاحیت شده افرادی که همچون سال‌های قبل همانند خروس جنگی به یکدیگر می‌پریدند نیستند، بنابراین برای پرشور شدن انتخابات بار اصلی روی دوش احساس مسئولیت مردم نسبت به جامعه است.

به گزارش تازه‌نیوز، علیرضا پناهیان سخنران مذهبی گفت: این روزها برخی می‌گویند که فلان نامزدها رد صلاحیت شده‌اند، بنابراین مشارکت کم می‌شود، در صورتی که چرا باید حضور برخی نامزدها که مثل خروس جنگی به نامزدهای دیگر می‌پریدند و به یکدیگر بی‌ادبی می‌کردند، موجب رونق انتخابات شود. امروز افرادی در معرض رأی مردم قرار گرفته‌اند که می‌توانند مثل آدم برنامه‌های خود را به مردم ارائه کنند و اهداف خود را تبیین کرده و سطح اگاهی مردم را برای حضور در انتخابات و رأی صحیح بالا ببرند.

پناهیان گفت: در کشور عقب افتاده‌ای مانند آمریکا، برای پرشور شدن انتخابات نیازمند رویکردهای هیجانی هستند، بنابراین افرادی مثل بایدن و ترامپ هرچه از دهانشان درمی‌آید بهم می‌گویند. البته در اثر آن سیاست‌مدارانی هم روی کار می‌آیند که میلیون‌ها نفر را می‌کشند. برخی تلاش دارند در ایران نیز این رویکردها جابیفتد اما ما نیازی نداریم چون مردم احساس مسئولیت نسبت به جامعه خود دارند.

چرا برخی گروه‌ها نامزدی در میان افراد نهایی ندارند؟

این سخنران مذهبی افزود: برخی می‌گویند که فلان فرقه سیاسی نماینده‌ای در میان کاندیداهای انتخابات ندارند که البته ای کاش داشت، اما افرادی که برای انتخابات نامزد شده بودند، حامیان و بانیان وضع موجود بودند و براساس نظرسنجی‌ها نیز رأیی میان مردم نداشتند، زیرا مردم به دنبال تغییر وضع موجود و تحول هستند.

وی با بیان اینکه افرادی که امروز تایید صلاحیت شده‌اند، دوست دارند وضع موجود را تغییر دهند، تصریح کرد: در این انتخابات احتمالا نامزدها همچون خروس جنگی بهم نخواهند پرید و انتخابات بر اثر یک هیجان کاذب بنا نیست پررونق شود. برای رونق‌دار شدن انتخابات امسال نیازمند احساس مسئولیت مردم هستیم.

رییس جمهور بعدی نباید رای پایین داشته باشد چون بنای تحول دارد

پناهیان گفت: البته باید بدانیم فردی که انتخاب می‌شود و بنای تحول دارد اگر میزان رأی‌اش کم باشد، همین بانیان وضع موجود زبانشان دراز خواهد شد، بنابراین حضور هرچه بیشتر در انتخابات مهم است. شما در انتخابات یک رئیس جمهور انتخاب نمی‌کنید بلکه به تمام وزراء، مدیران کل و مسئولان بعدی دولت رأی می‌دهید و حتی نوع کار کردن کارمندان را هم انتخاب می‌کنید، زیرا یک انتخاب بد می‌تواند منجر به کم‌کاری کارمندان و یا حتی نعوذ بالله رشوه گرفتن آنها شود. یک رئیس جمهور قوی، با برنامه و پاکدست می‌تواند تحول را در کشور ایجاد کند.

این سخنران مذهبی گفت: اگر رئیس جمهور بعدی رأی‌اش کم باشد مورد تضعیف بانیان وضع موجود و حتی مدیران میانی که موجب تعطیلی کارخانه‌ها شده‌اند قرار می‌گیرد. ما کارمند و مدیران میانی دلسوز زیاد داریم، اما رئیس جمهور قوی می‌خواهند تا پای کار بیاید.

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.