پشت‌پرده افزایش پی‌درپی حقوق برخی کارمندان و نجومی‌بگیران در آخرین روزهای دولت روحانی

در روزهای اخیر شاهد مصوبات دولت با مضمون افزایش حقوق مدیران در سطوح مختلف هستیم. این دست مصوبات قطعا دولت بعد را با چالشهای در حوزه بودجه و ناترازی منابع و مصارف رو به رو خواهد کرد.

به گزارش تازه‌نیوز و به نقل از تحریریه، اخیرا هیئت وزیران به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور و تأیید شورای حقوق و دستمزد و به استناد ماده (۶۷) قانون مدیریت خدمات کشوری ـ مصوب ۱۳۸۶ ـ تصویب کرد: امتیاز فوق‌العاده مدیریت هر یک از عناوین مدیریت و سرپرستی موضوع تبصره (۲) ماده (۶۵) قانون مدیریت خدمات کشوری ـ مصوب ۱۳۸۶ ـ متناسب با پیچیدگی وظایف و مسئولیت‌ها، حیطه سرپرستی و نظارت و حساسیت‌های شغلی و سایر عوامل مربوط به موضوع جدول شماره (۲) بند (۲) بخشنامه شماره ۱۴۵۹۳/۲۰۰ مورخ ۲۱/۲/۱۳۸۸ معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور (سابق) به شرح جدول اصلاح می‌شود.

گفتنی است جدول مصوب امتیازات فوق‌العاده ویژه در زمان دولت نهم (حدود ۱۲ سال قبل) به شرح بالا بوده است که در چند روز گذشته با مصوبه دولت دوازدهم تغییر کرد. بر این اساس، امتیازات مذکور دو برابر شده است.

بیشتر بخوانید:

افزایش «فوق‌العاده» مدیران در حالی از سوی دولت تصویب شده است که چند روز قبل نیز هیئت دولت به پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه، سازمان اداری و استخدامی و همچنین وزارت نفت، سقف ۲.۵ میلیون تومانی افزایش حقوق را عملاً تغییر داد.

بر این اساس در حالی که در قانون بودجه ۱۴۰۰ تصویب شده بود سقف افزایش حقوق و مزایای کارمندان دولت در سال جاری ۲.۵ میلیون تومان باشد، دولت مصوب کرده است که این رقم صرفاً محدود به بخشی از حقوق و مزایای پرداختی به آنها باشد و در سایر بخش‌ها یعنی «فوق‌العاده‌ها و مزایای مندرج در حکم کارگزینی (یا عناوین مشابه)» دولت مجاز باشد حقوق و مزایای کارمندان دولت را افزایش دهد.

در پایان باید گفت، این دست مصوبات قطعا دولت بعد را با چالشهای در حوزه بودجه و ناترازی منابع و مصارف رو به رو خواهد کرد.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.