افشاگری نیویورک تایمز از جزئیات دقیق ترور شهید فخریزاده به وسیله «مسلسل ماهوارهای»
روزنامه نیویورک تایمز به جزییاتی از ترور شهید محسن فخری زاده توسط «روبات قاتل» یا مسلسلی که از هزاران کیلومتر آن سوتر و «در محلی نامعلوم» کنترل میشد اشاره کرد.
به گزارش تازه نیوز، روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی به نقل از مقامهای آمریکایی و رژیم صهیونیستی نوشت که ترور ناجوانمردانه شهید محسن فخریزاده با استفاده از یک مسلسل که از هزاران کیلومتر آن سوتر کنترل میشد صورت گرفت.
در گزارش نیویورک تایمز که در شماره امروز شنبه ۲۷ شهریور این نشریه منتشر شد، به نقل از یک مقام اطلاعاتی به جزئیاتی از «روبات قاتل» یا مسلسلی که «در محلی نامعلوم» کنترل میشد اشاره کرده است.
به گفته این مقام اطلاعاتی، مسلسل ماهوارهای مجهز به هوش مصنوعی و چشم چند دوربینه بوده و «احتمالاً دنیای امنیتی و جاسوسی را دگرگون» خواهد کرد.
این روزنامه به نقل از یک مقام اطلاعاتی نوشت که این مسلسل مدل خاصی از مسلسل بلژیکی «اف.ان مگ» بود که به یک دستگاه روباتیک پیشرفته متصل بود و این سامانه شبیه به «سنتینل ۲۰»، تولید اسکریبانو، بود.
در ادامه گزیده ای از جزئیات افشا شده توسط نیویورک تایمز را می خوانید:
- عملیات منجر به شهادت دکتر فخری زاده، اولین تلاش عوامل موساد نبوده است.
- در سال ۲۰۰۹ یک گروه ضربت طی عملیاتی برنامهریزی شده به دنبال ترور این دانشمند هستهای بودهاند و برای این کار منتظر آمدن فخریزاده بودند اما این عملیات در لحظه آخر لغو شد.
- موساد به لو رفتن این عملیات مشکوک شده بود و ظاهرا ایران برای آنها تله گذاشته بود. اما این بار موساد میخواست چیز جدیدی را امتحان کند.
- عامل ترور که یک تیرانداز ماهر بود، موقعیت خود را تعیین و اسلحه را آماده شلیک کرده و به آرامی ماشه را لمس کرد. اگرچه، او به هیچ وجه در نزدیکی آبسرد نبود.
- تک تیرانداز هزاران مایل دورتر، در محلی مخفی به صفحه نمایش یک کامپیوتر چشم دوخته بود. تمام گروه ضربت تا آن موقع ایران را ترک کرده بودند.
- در این عملیات فناوری تک تیرانداز دقیق کامپیوتری ارتقا یافته با هوش مصنوعی و رصد چند دوربینه از طریق ماهواره برای اولین بار به کار رفت که سلاح آن قادر به شلیک ۶۰۰ گلوله در یک دقیقه بود.
- برخلاف پهپادها، این سلاح رباتیک در آسمان هیچ توجهی را به خود جلب نمیکرد.
- بخش رباتیک سلاح طوری طراحی شده بود که کف وانت جا شود.
- دوربینها هم که در جهتهای مختلفی روی وانت قرار گرفته بودند، باعث میشدند اتاق کنترل تصویر کاملی نه تنها از هدف و جزئیات امنیتی آن، بلکه از اطراف محل عملیات داشته باشد.
- سرانجام در مرحله آخر کار، وانت پر از مواد منفجره شد تا پس از ترور، منفجر شود و هیچ ردی باقی نگذارد. شلیک چنین سلاحی پیچیدگیهای دیگری هم داشت. نیسان آبی منفجر شد. این تنها بخش عملیات بود که طبق برنامه پیش نرفت.
- این انفجار قرار بود ربات را کاملا خرد کند تا ایرانیها نتوانند بقایای آنچه رخ داده بود را کنار هم قرار دهند.
- در عوض، بیشتر قطعات این سلاح به هوا پرتاب شدند و سپس روی زمین افتادند، بیش از آن آسیب دیده بود که بتوان آن را تعمیر کرد اما قطعات تا حد زیادی سالم مانده بودند.
- ارزیابی ایران مبنی بر این که حمله توسط یک سلاح خودکار کنترل از راه دور «مجهز به هوش مصنوعی» انجام شده بود، صحت داشت.
بیشتر بخوانید: