تغییر نام فیسبوک کام رمزارزها را شیرین کرد!
در پی تصمیم شرکت تکنولوژی چندملیتی آمریکایی فیسبوک، برای تغییرنام خود به متا، قیمت برخی از رمزارزهای بازیمحور پلتفرم متاورس (فضای واقعیت مجازی) رشدی قابل توجه را تجربه کردند.
به گزارش تازهنیوز و به نقل از تجارت نیوز، در پی تصمیم شرکت تکنولوژی چندملیتی آمریکایی فیسبوک، برای تغییرنام خود به متا، قیمت برخی از رمزارزهای بازیمحور پلتفرم متاورس (فضای واقعیت مجازی) رشدی قابل توجه را تجربه کردند.
- در همین ارتباط: تابلوی دفتر مرکزی فیسبوک تغییر کرد +عکس
تغییر برند فیسبوک به متا
شرکت کالیفرنیایی فیسبوک روز گذشته رسما اعلام کرد که نام شرکتی خود را به پلتفرم «متا» تغییر میدهد تا مفهوم کسب وکار خود را فراتر از فضای مجازی گسترش دهد.
مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیسبوک به این موضوع اشاره کرد که این شرکت در تلاش است تا « موج جدیدی از محاسبات در راه است و حرکت بعدی فاصله گرفتن از اپلیکیشن بحث برانگیز شبکه مجازی است که فیسبوک شناخته میشود.»
با این حال این غییر نام روی پلتفرمهاش شبکههای اجتماعی فیسبوک، واتساپ و اینستاگرام تاثیری نخواهد داشت.
بنیانگذار فیسبوک همچنین اشاره کرد که این شرکت به زودی متاورس را راهاندازی خواهد کرد. جهانی مجازی که در آن کاربران میتوانند کار، بازی، ارتباط و تمامی فعالیتهای روزانه خود را در محیطی مجازی انجام دهند.
پیش از این و در ماه سپتامبر، فیسبوک صندوق ۵۰ میلیون دلاری را برای تحقیقات حول متاورس و تجربه کاربری راهاندازی کرده بود.
واکنش مثبت توکنهای بازی به تغییر نام فیسبوک
بعد از اطلاعیه تغییر نام فیسبوک، توکنهای بازیهای بر بستر بلاکچین در کمتر از ۲۴ ساعت بیش از ۱۰ درصد رشد کردند. دادههای کوینمارکتکپ نشان میدهد که از توکنهای معروف متاورس، مانا (MANA) بیش از ۴۷ درصد، ومیکس (WEMIX) 45 درصد، UFO 25 درصد، سندباکس (SAND) 23 درصد، استار اطلس (ATLAS) 22 درصد، آلیس (ALICE) 13 درصد و اکسی اینفینیتی (AXS) حدود ۱۰ درصد رشد کردند.
هنوز برای اعلام این موضوع که آیا شرکت مادر فیسبوک توکن متاورس راهاندازی خواهد کرد بسیار زود است اما به هر حال پروژه رمزارز این شرکت هنوز در دست پیگیری است و دچارمشکلا نظارتی شده است.
این غول شبکههای اجتماعی اخیر همکاری نزدیکی را با کوینبیس انجام داده و کیف پول رمزارز NOVI را در مرحله آزمایشی راه اندازی کرده است. فیسبوک معتقد است که رمزارز این شرکت میتواند به دست ۱٫۷ میلیارد نفر از جمعیت جهان برسد.