توپخانه تلویزیون علیه روحانی آرام نمی‌گیگیرد!

رویکرد دولت‌ستیزی صدا وسیما نه فقط در گزارش‌ها و اخبار پخش‌شده بلکه به نظرسنجی‌هایش نیز سرایت کرده است.

به گزارش تازه نیوز، توپخانه تلویزیون ظاهرا قرار نیست به دولت روحانی استراحت بدهد. شبکه خبر هر روز یک نظرسنجی تحت عنوان « سوال روز» برگزار می‌کند و از مخاطبان خود می‌خواهد که نظر خود را تا ساعت ۱۹:۳۰ به شماره‌ای پیامک کنند. سوالات این برنامه اکثرا برگرفته از موضوعات روز است.

روز (چهارشنبه) نیز نظر سنجی‌ شبکه خبر به یکی از مهم‌ترین تحولات پیش رو در کشورمان یعنی انتخابات ۱۴۰۰پرداخت . سوال در نظرگرفته شده برای آن نیز این جمله بود؛ «۶ ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری به نظر می‌رسد تعداد زیادی از عناصر سیاسی – اجتماعی قصد دارند نامزد ریاست جمهوری شوند. به نظر شما چه کسانی نباید در انتخابات نامزد شوند؟» 

نظرسنجی با طعم تخریب

صرف نظر از رویکرد سلبی‌ای که مدتها است مدیران شبکه خبر درخصوص انتخابات مهم ریاست جمهوری ۱۴۰۰ در نظر گرفته‌اند، گزینه‌هایی که برای این نظرسنجی نیز ارائه کرده‌اند، بسیار عجیب و غیرحرفه‌ای طراحی شده است که عبارت بودند از:

۱- کسانی که فکر می‌کنند اختیارات ریاست جمهوری قانونا و عملا کافی نیست .

۲- کسانی که بعد از انتخاب احتمالی ضعف عملکرد خود را به حساب دولت قبلی می‌گذارند.

۳- کسانی که در عمل نشان دادند به علت روحیات تجملی و غیره، خود را خادم مردم نمی‌دانند.

انتقام صداوسیما از روحانی و حامیانش

توپخانه تلویزیون علیه دولت و البته رویکرد سیاسی صدا و سیما اگرچه در این ۷ و نیم سال بر محور مخالفت با دولت حسن روحانی چرخیده؛ به طوری که بارها انتقاد و گلایه دولتی‌ها را در پی داشته است اما اینکه از چند مانده به انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ، شبکه خبر بخش نظرسنجی و سوال روز خود را  هم به این سمت بچرخاند که بخواهد فقط قوه مجریه را با گزینه‌هایی عجیب در معرض نظرسنجی بگذارد؛ حاکی از آن است که نگران نتایج انتخابات پیش‌ رو هستند برای همین از هیچ ظرفیتی برای تخریب دولت و انتقام از حامیانش که در سالهای ۹۲ و ۹۶ پای صندوق رای آمدند، چشم پوشی نمی‌کنند.

برای اثبات این ادعا کفایت می‌کند اگر که فقط به نوع سوالها و گزینه‌هایی که طی ۱۰ روز اخیر در نظرسنجی شبکه خبر مطرح شده، نگاه کنیم که در ذیل آمده است:

تاریخ سوال نظرسنجی گزینه‌ها
۳ دی ۶ ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری به نظر می‌رسد تعداد زیادی از عناصر سیاسی –اجتماعی قصد دارند نامزد ریاست جمهوری شوند. به نظر شما چه کسانی نباید در انتخابات نامزد شوند؟ ۱- کسانی که فکر می‌کنند اختیارات ریاست جمهوری قانونا و عملا کافی نیست .۲- کسانی که بعد از انتخاب احتمالی ضعف عملکرد خود را به حساب دولت قبلی می‌گذارند.

۳- کسانی که در عمل نشان دادند به علت روحیات تجملی و غیره، خود را خادم مردم نمی‌دانند.

۲ دی از دولت انتظار دارید در چند ماه باقیمانده از عمرش، توان و تلاش خود را بیشتر صرف چه کاری کند؟ ۱- قانونگرایی و احقاق حقوق شهروندی۲- کاهش مشکلات معیشتی مردم، کنترل قیمتها و غیره

۳- گسترش روابط خارجی

۱ دی از نظر شما مهمترین هدفی که قوه قضائیه باید در سند تحول خود پیگیری و محقق کند، چیست؟ ۱- اجرای عدالت و احقاق حقوق عامه مردم۲- مبارزه جدی با فساد در همه دستگاه‌ها

۳- نظارت بر اجرای صحیح قوانین

۳۰ آذر به نظر شما مردم امشب به توصیه‌های بهداشتی درباره پرهیز از دورهمی‌ها در شب یلدا عمل خواهند کرد و شیوع کرونا در یلدا اوج نخواهد گرفت؟ ۱- اکثر مردم به توصیه‌ها عمل خواهند کرد.۲- متاسفانه دورهمی های یلدایی برگزار خواهد شد.
۲۹ آذر چرا برخی مسئولان و مدیران بدون توجه به ضرورت آرامش مردم، اختلاف نظرها را به افکار عمومی می‌کشانند و از مطرح کردن و حل آن ها در جلسه با دیگر مسئولان خودداری می کنند؟ ۱- میخواهند با فشار افکار عمومی خواسته‌های خود را به مسئولان دیگر تحمیل کنند.۲- آگاه نیستند که افکار عمومی از آنها توقع کار دارند و نه حرف به خصوص حرفهای اختلاف‌افکن

۳- از استدلال و قدرت اغنا در جلسه با دیگر مسئولان برخوردار نیستند.

۲۸ آذر نظرسنجی‌ در سایت و کانال شبکه خبر وجود نداشت. ———–
۲۷ آذر برای کنترل بیشتر کرونا به ویژه در شب یلدا با تصویب کدام گزینه در ستاد ملی مقابله با کرونا موافقید؟ ۱- تعطیلی شنبه و یکشنبه و ممنوعیت تردد درون شهری۲- افزایش ساعات منع رفت و آمد شبانه در شب یلدا ( تا ۶ صبح)

۳- اعمال جریمه‌های بسیار سنگین در شب یلدا برای تردد در ساعات ممنوع فعلی

۲۶ آذر قیمت مرغ پس از چند هفته تلاطم، در اغلب مغازه ها به نرخ مصوب بازگشته است. کدام عوامل در بازگشت قیمت مرغ به نرخ مصوب تاثیر بیشتری داشته اند؟ ۱- حل نسبی مشکلات مرغداری‌ها و تولید مرغ۲- انعکاس و پیگیری گرانی قیمت مرغ در رسانه‌ها و فشار افکار عمومی به مسئولان زیربط

۳- دستگاه‌های نظارتی و تعزیراتی در این مورد به وظیفه خود عمل کردند.

۲۵ آذر توضیحات برخی مسئولان درباره مسائل اقتصادی و معیشتی و مسئولان دستگاه های کنترل قیمت ها، برای شما چقدر قانع کننده است؟ ۱- قانع کننده و قابل قبول نیست.۲- تا حدی قانع کننده است.

۳- قابل قبول و قانع‌کننده است.

۲۴ آذر مسئولان کشور برای ادای وظایف سنگین خود در زمینه حل مشکلات مختلف به ویژه مشکلات اقتصادی و معیشتی، به کدامیک از این عناصر نیاز بیشتری دارند؟ ۱- برنامه ریزی صحیح، اقدام به موقع۲- ارتباط مستمر با توده‌های مردم ، تحرک و خستگی‌ناپذیری

۳- پرهیز از غرور و سیاسی‌بازی ، خدمت صادقانه و بدون منت

صداوسیما علاقه ای به نقد مجلس ندارد

با نگاه اجمالی به نوع سوالاتی که برای نظرسنجی این چند روز طراحی شده است، متوجه یک نکته قابل تامل هم می‌شویم و آن اینکه از نظر صدا و سیما، گویی فقط قوه مجریه در این کشور قابلیت نقد و نظرسنجی دارد. همان تایید عبارت توپخانه تلویزیون علیه دولت! برای همین است که هیچ یک از نظرسنجی‌های شبکه خبر به مجلس نمی‌پردازد! آن هم مجلسی که روزهای پر سرو صدایی را بخاطر طرح‌هایی که برای اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری ارائه می‌دهد، پشت سر می‌گذراند.

جالب آنکه از ۱۰ سوال برای نظرسنجی در ۱۰ روز اخیر، فقط یک سوال را به قوه قضائیه اختصاص داده اند که البته نتیجه نظرسنجی هم در سایت و شبکه‌های اجتماعی شبکه خبر یافت نشد.

انتخابات ۱۴۰۰ محفلی برای تسویه حساب با دولت روحانی؟

به گزارش 24آنلاین، توپخانه تلویزیون این روزها فقط به سمت دولت نیست؛ بیشتر روحانی را هدف گرفته. در صدا و سیمای ملی اقدامات عجیب و غریب کم ندیده‌ایم؛ اما اینکه بدین صورت انتخابات ریاست جمهوری را که قرار است در ۱۴۰۰ برگزار شود، به ابزاری برای تسویه حساب سیاسی با دولت دوازدهم تبدیل بکنند، بسیار دور از عقلانیت است. همچنین اصرار بر ادامه این روند، این سوال را مطرح می‌کند آیا کسی در آن سازمان عریض و طویل نیست که بخواهد به مدیرانش تذکر بدهد اگر به فکر افزایش مشارکت در انتخابات پیش رو نیستید، لااقل کمی هوشمندانه رفتار کنید بلکه رویکرد انتقامی‌ای که علیه دولت در پیش گرفته‌اید، کمتر به چشم بیاید و در ذوق اندک مخاطبان‌بزند. در واقع ظاهرا قرار نیست این توپخانه تلویزیون علیه روحانی تا روز انتخابات 1400 و شاید بعد از آن خاموش شود.

 

۱ نظر
  1. نادریاری

    سلام و و وقتتون بخیر ، من نمی دونم این مطلب رو در حمایت از دولت نوشته اید،یا مردم اگر این مطالب نظر سنجی مورد وثوق شماست که مردمی هستید و گرنه در مقابل مردم ، چون این مسائل بدیهیات روز است ، اگر پراید ۲۰ میلیونی ۱۵۰ میلیون هست مردم و دولت با در صد های مختلف مقصرند ولی بزرگترین مقصر بی برنامگی و بی تدبیری کلیدداران دولت است چون چیزی به نام تدبیر و مدیریت اقتصادی در هیچ یک از آنان دیده نمی شود ، حقوق دانی که برای امضای قرارداد حتی به اندازه یک بنگاه دار املاکی ، درایت ندارد چه انتظاری می توان داشت که در قراردادهای کلان بین المللی بتواند بر اساس اصول حقوقی ، اقدام کند ، خلاصه کلام اینکه دولت در امور اقتصادی و سیاسی کلا تعطیل و در امور اجتماعی با نمره ۵از ۱۰۰ مدیریت دارد این مطالبی که عرض کردم دقیقا حال و هوای امروز کابینه را توصیف می کند ونیازی به توضیح بیشتر ندارد انتظار دارم این مطلب منتشر و کامنتهای خوانندگان را مشاهده کنم

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.