نجات خودروسازان مهمتر از جیب مردم و کیفیت خودرو
فعلا مردم باید به خودروسازان کمک کنند: گران بخرید تا ورشکست نشوند!
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر زیاندهی خودروسازان، به طور ضمنی به این نکته اشاره کرد که نجات خودروی داخلی اولویت اصلی است.
حمید بهشتی: دولت چندی قبل به خودروسازان اجازه داد تا قیمتهای محصولات خود را ۱۸% افزایش دهند. پس از این مجوز موجی از اعتراضات مردمی شروع شد. مردمی که سالهاست اسیر انحصار ایجادشده در صنعت خودرو ایران هستند و مجبورند خودروهای بسیار بیکیفیت سوار شوند، حال در اوج تورم باید محصولات بیکیفیت را گرانتر از گذشته بخرند. این مساله ثابت کرد دولت و برخی مسئولین توجهی به خواست مردم نداشته و نجات خودروسازان از جیب مردم اولویت اصلی آنها است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی بهطور ضمنی به این نکته اشاره کرد. وی در مصاحبهای گفت: زیاندهی خودروسازان و کمبود نقدینگی، امکان افزایش تیراژ و ارتقای کیفیت را از آنها میگیرد لذا جلوگیری از رشد دیون خودروسازان از نخستین اقداماتی است که باید انجام شود.
حجتالله فیروزی با تصریح بر اینکه اکنون قیمت تمامشده خودرو بر مبنای اسناد مالی خودروسازان بیش از قیمت فروش است و نظر وزیر صمت نیز بر نزدیک شدن قیمت کارخانه به قیمت واقعی است، بیان کرد: پیشنهاد وزیر صمت در افزایش ۱۸ درصدی قیمت خودرو هر چند برای برخی از خودروها کمتر از این مقدار است، با هدف جلوگیری از زیاندهی خودروسازان و نزدیک شدن قیمت فروش به قیمت تمامشده بود.
مفهوم سخنان این عضو کمیسیون صنایع و معادن این است که فعلا مردم باید به خودروسازان کمک کنند تا ورشکست نشوند!
حال این سوال مطرح میشود که پس از گذشت دهها سال حمایت بی چون و چرا از خودروسازان، دقیقا مسئولین چه زمانی میخواهند به خواست مردم که همانا استفاده از خودروی باکیفیت و ارزان است رسیدگی کنند!