ایلان ماسک ممنوعیت توئیتر علیه ترامپ را لغو کرد
ایلان ماسک اعلام کرد ممنوعیت توئیتر علیه دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا را پس از این که این پلتفرم شبکه اجتماعی را خریداری کرد، لغو خواهد کرد.
به گزارش تازه نیوز و به نقل از ایسنا، ایلان ماسک که پولدارترین مرد جهان و مدیرعامل شرکت خودروسازی تسلا است، قرارداد ۴۴ میلیارد دلاری برای خرید توییتر بسته است. وی خود را حامی آزادی بیان میخواند اما جزئیات چندانی درباره برنامههایش ارائه نکرده است.
رویترز پیش از این به نقل از منابع آگاه گزارش کرده بود انتظار میرود پس از نهایی شدن فروش توییتر، ایلان ماسک موقتا مدیرعامل این شرکت شود.
مسئله احیای حساب ترامپ، آزمونی است که توانایی ایلان ماسک برای انجام تغییرات در توییتر را محک میزند؛ هر چند که خود ترامپ گفته است به توییتر باز نمیگردد. توییتر مانند سایر پلتفرمهای رسانه اجتماعی آمریکایی، حضور افراد مختلفی را به دلیل نقض سیاستهای مربوط به انتشار اطلاعات نادرست و تشویق به خشونت، ممنوع کرده است.
ماسک که در کنفرانس فایننشیال تایمز صحبت می کرد، خاطر نشان کرد: او و جک دورسی، یکی از بنیانگذاران توییتر، بر این باورند که ممنوعیتهای دائمی باید به ندرت باشند و برای حسابهایی در نظر گرفته شوند که از رباتها برای انتشار هرزنامه استفاده میکنند.
وی گفت: توییتهای اشتباه و بد باید حذف یا غیرقابل مشاهده شوند و تعلیق موقتی یک حساب میتواند اقدام مناسبی باشد. تصور میکنم ممنوعیت دائمی از نظر بنیادین اعتماد در توییتر را تضعیف میکند زیرا این پلتفرم به منزله یک میدان شهر کوچک است که در آن همه می توانند نظراتشان را ابراز کنند.
ممنوعیت حساب ترامپ که بیش از ۸۸ میلیون هوادار داشت، باعث شد وی از یکی از تریبونهای بزرگی که داشت، چند روز پیش از پایان ریاست جمهوری محروم شود. توییتر مدت کوتاهی پس از ششم ژانویه سال ۲۰۲۱ که ساختمان کنگره هدف حمله هواداران ترامپ قرار گرفت، با اشاره به ریسک تحریک به خشونت بیشتر، حضور وی را به طور دائمی ممنوع کرد.
ترامپ پیش از این به شبکه فاکس نیوز گفته بود: حتی اگر اجازه پیدا کند، به توییتر باز نخواهد گشت. اپلیکیشن رسانه اجتماعی “تروت سوشال” وی اواخر فوریه در فروشگاه برنامه اپل عرضه شد.
ترامپ ارسال پیام در این پلتفرم جدید را پس از شروع آهستهای که داشت، افزایش داده و حدود ۵۰ پیام در هفته گذشته به ۲.۷ میلیون هوادار خود فرستاد. وی زمانی که رئیس جمهور بود، به طور میانگین روزانه ۱۸ توییت ارسال می کرد.
جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید درباره ممنوعیت توییتر علیه ترامپ گفت: این موضوعی است که خود این شرکت باید تصمیم بگیرد. دولت بایدن می خواهد پلتفرمهای آنلاین از آزادی بیان حمایت کنند و در عین حال تضمین کنند که برای انتشار اطلاعات نادرست مورد استفاده قرار نمیگیرند.
ایلان ماسک در این کنفرانس گفت: قرارداد خرید توییتر در بهترین حالت، ظرف مدت دو تا سه ماه انجام خواهد شد.
ارزش سهام توییتر روز سه شنبه به سطحی نزول کرد که نشان داد بازار سهام معتقد است بعید است ماسک خرید ۴۴ میلیارد دلاری توییتر را طبق توافق اولیه انجام دهد. تصمیم ماسک برای خرید توییتر باعث نگرانی بعضی از سرمایه گذاران تسلا شده و ارزش سهام این شرکت خودروی برقی را تحت فشار قرار داده است.
بر اساس گزارش رویترز، ایلان ماسک روز سه شنبه اعلام کرد تا زمانی که بتواند مفید باشد، در تسلا خواهد ماند.