خانواده بسیاری از اختلاسگرایان، باحجاب بودند/ مشکل اصلی کشور گرانی است
یک مدرس حوزه علمیه میگوید برخورد فیزیکی و درگیر شدن با یک خانم بدحجاب خلاف شرع است.
به گزارش تازه نیوز، عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم گفت: در حال حاضر مشکل کشور بدحجابی نیست. هر سال تابستان، مسئله حجاب مطرح میشود که امسال این موضوع تندتر بیان شده و رئیسجمهور نیز به موضوع ورود پیدا کردند. اگر دولت، خطیبان نماز جمعه و مسئولان همه تلاش خود را برای حل گرانیها، تحریم و مشکلات اقتصادی انجام بدهند، این مشکلات خودش حل میشود. تا مادامی که مشکلات اقتصادی حل نشود، مشکلات دیگر باقی است.
- لطفا حضور بدحجابها در انتخابات را هم ممنوع کنید!
- خاتمی: بسیاری از بیحجابها زن و بچه دزدها هستند!
- مصداق گرفتن آزادیهای فردی بدون مجوز قانونی/ در قانون عنوانی به نام «بدحجابی» نداریم
به نقل از خبرآنلاین، تندرویها در فضای سیاسی کشور طی چند هفته اخیر اوج گرفته و برخی چهرههای تندرو که مدتی در سکوت بودند این روزها تندتر از قبل تریبون به دست درحال تاخت و تاز هستند، یک روز به ورزشکاران حمله میکنند و روز دیگر به هنرمندان و… در این میان خطبههای نماز جمعه روز گذشته نیز با اظهارات تهدیدآمیزی دربره حجاب همراه بود.
در همین راستا حجتالاسلام محمدتقی فاضل میبدی، عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، با اشاره به تندشدن فضای سیاسی و اجتماعی کشور گفت: هر نوع تندروی در فضای سیاسی، فضای اجتماعی یا… برای کشور خطر ایجاد میکند. تندروی و برخورد تند با هر موضوعی مانند حجاب، عکسالعمل منفی دارد. من فکر میکنم اگر فضای سیاسی کشور میخواهد تند شود، باید علیه مشکلات اقتصادی باشد. آن چیزی که جامعه را رنج و عذاب میدهد، مشکلات اقتصادی است و احتمال دارد برای منحرف کردن ذهن مردم از مشکلات اقتصادی، به سمت و سوی فضای دیگر میرود.
مشکل اصلی کشور، بدحجابی نیست
فاضل میبدی گفت: در حال حاضر مشکل کشور، بدحجابی نیست. هر سال تابستان، مسئله حجاب مطرح میشود که امسال این موضوع تندتر بیان شده و رئیسجمهور نیز به موضوع ورود پیدا کردند. اگر دولت، خطیبان نماز جمعه و مسئولان همه تلاش خود را برای حل گرانیها، تحریم و مشکلات اقتصادی انجام بدهند، این مشکلات خودش حل میشود. تا مادامی که مشکلات اقتصادی حل نشود، مشکلات دیگر باقی است.
ممکن است بخواهند ذهن مردم را منحرف کنند
او در پاسخ به این سوال که آیا تندرویها بر سر حجاب، برای منحرف کردن افکار عمومی از مسائل اصلی است، گفت: من کلمه فریب را به کار نمیبرم و شاید اصطلاح درستی نباشد، من احتمال میدهم و ممکن است یک عده برای انحراف ذهن مردم از مشکلات اقتصادی و اجتماعی، آنها را به سمت ماجرای دیگری هدایت کنند. خیزی که برای مسئله حجاب برداشتند، برای آن قانون گذاشته و افراد را از حقوق شهروندی باز میدارند، کار درستی نیست. برای اصلاح جامعه و کم شدن آسیبهای اجتماعی، باید به سراغ حل ریشه مشکلات رفت. ریشه مشکلات نیز بیاعتمادیها، گرانی و مشکلات اقتصادی است که جامعه را ناامید میکند.
صحبت کردن با پرخاش و تهدید با نسل جدید جواب نمیدهد
میبدی در پاسخ به این سوال که روشهای تند و ضربتی در مسائلی مانند حجاب، برای اقناع نسل جواب میدهد یا خیر، بیان کرد: جواب خیلی بدی دارد و باعث دینگریزی و دینهراسی میشود. نسل جدید تحصیلکرده هستند و افکارشان رشد کرده. هرچیزی را که به آنان میخواهید بگویید باید با منطق و استدلال باشد. صحبت کردن با پرخاش و تهدید با نسل جدید جواب نمیدهد. نسل جدید نسلی نیست که از دیگران تقلید بکند و بگوید چشم. نسل جدید انتظار دارد که مشکلات اقتصادی، مالی، شغل و امنیتش حل بشود و این مدل تندرویها تا به الان نتیجه معکوس داشته است.
برخورد فیزیکی و درگیر شدن با یک خانم بدحجاب خلاف شرع است
این عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به فرمانهای آتشبهاختیار از سوی برخی افراد، خاطر نشان کرد: ما در دنیا، آتشبهاختیار نداریم. در دنیا هر چیزی که بخواهد جرم شناخته شود، باید تبدیل به قانون شود. یعنی جرمانگاری شود، تعریف شده و مجازات آن تعیین شود. این که من در خیابان با یک خانم بدحجاب برخورد کنم علیالخصوص برخورد فیزیکی، هل بدهم، چوب و شلاق بزنم خلاف شرع است. نمیتوان گفت هرکاری که خلاف شرع است جرم نیز هست؛ وقتی جرم هست پس میتوان با آن برخورد کنم. اگر جرم است باید تبدیل به قانون شود و من بر این عقیدهام که اینگونه مسائل اصلا جرم نیست.
وی افزود: فردی که خلاف اخلاق عمل کرده تا مادامی که به جامعه آسیب نرسانده است، باید او را به حال خودش بگذارند. باید با او صحبت کنند. ما یک گناه و یک جرم داریم. جرم یعنی انسان به حقوق افراد تجاوز میکند و حق جامعه را از بین میبرد اما گناه یعنی من نماز نمیخوانم و روزهخواری میکنم که در این صورت باید با من صحبت شود اما، حق ندارند با من برخورد فیزیکی کنند.
تندروی افرادی مثل حسن عباسی از هر نوع بزهکاری بدتر است
وی با اشاره به تندرویهای افرادی مانند حسن عباسی گفت: اسم این افراد را در مصاحبههایتان نیاورید. این افراد رقمی نیستند که بخواهند در مصاحبه با شما مطرح شوند. این افراد یا جاعل یا مقول هستند که میخواهند جامعه را متشنج کنند. نام این افراد را آوردن درست نیست. به نظر من این افراد فریب خوردند یا مامور شدند که منافع خودشان تامین شود. این برخورد آقایان نه اسلامی است نه شرعی، نه قانونی و عقلانی. من از مقامات مسئول تعجب میکنم که چرا جلوی این حرکات را نمیگیرند که از هر نوع بزهکاری بدتر است.
میبدی با اشاره به وظیفه روحانیت در این شرایط گفت: روحانیت باید با تذکر و ارشاد جلوی این کارها را بگیرد. بالاخره روحانیت وظیفه دارد تذکر بدهد و تا مادامی که ما سکوت کنیم، این حرکات تشنجآفرین بیشتر میشود.
خانواده بسیاری از اختلاسگرایان باحجاب بودند
وی با اشاره به تند بودن برخی از خطبههای نماز جمعه و اظهارات روحانیون نیز گفت: متاسفانه برخی از خطبههای نماز جمعه تند است به طور مثال یکی از آقایان دیروز گفت بدحجابان بچههای همان دزدها هستند. این حرف خیلی زشت و تهمت بزرگی است. ممکن است خانمی بدحجاب باشد اما پدرش بسیار فرد درستکاری باشد. چرا این حرفها را میزنیم؟ بسیاری از اختلاسگران که در دولت نیز وجود داشتند خانوادههایشان باحجاب بودند و برای حفظ ظاهر حجاب را حفظ میکنند. باید دقت کنیم خروجی این تندرویها چه بوده است. این که گشت ارشاد بگذاریم، ایجاد ترس و محدودیت کنیم نتیجه خوبی تا به الان نداشته است.
تفکرات طالبانی جز بدبختی و نفرت و کینه نتیجه ای نخواهد داشت ؛ دفاع امثال شما از دین ضربه به اصل اعتقادات و دینداری است