۱۵ اشکالی که بر آییننامه اجرایی رتبهبندی معلمان وارد است
نماینده مجلس گفت: ۱۵ اشکال به آیین نامه اجرایی قانون رتبه بندی معلمان وارد است و چرا دولت در اجرای رتبه بندی معلمان نارضایتی ایجاد می کند.
به گزارش تازه نیوز، احد آزادیخواه در نشست علنی (یکشنبه، ۲۶ تیرماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی خطاب به سرپرست وزارت رفاه و تعاون اجتماعی و همچنین رئیس سازمان تامین اجتماعی گفت: شرکت کیان کُرد ملایر بیش از ۲۰ سال است که در تولید مواد اولیه لاستیک فعالیت می کند و ۳۵ درصد نیاز کشور را تامین می کند، اما اخیراً یکی از هلدینگ های مرتبط با شرکت شستا دستورالعملی را ابلاغ کرده که خرید مواد اولیه تنها از مجموعه زیرمجموعه خودشان انجام شود و اگر در مناقصه هم مجموعه هایشان برنده نشوند، قیمت را پایین بیاورند تا آن مجموعه برنده شود! و این واقعا وهن قانون است.
- نماینده مجلس: آییننامه اجرایی رتبهبندی معلمان خلاف مصوبه مجلس است
- طرح رتبهبندی معلمان از اول شهریورماه آغاز میشود +جزئیات
- دولت از راهی که رفته و افزایش حقوق بازنشستگان را متوقف کرده، بازنمیگردد
به نقل از تحریریه، نماینده مردم ملایر در مجلس افزود: من به سرپرست وزارت تعاون تذکر جدی می دهم که به بخش خصوصی باید حرمت بگذارد و باید به قانون احترام بگذارد، البته ما از طریق مبادی قانونی این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.
وی در تذکر دیگری با انتقاد از دستورالعمل اجرایی قانون رتبه بندی معلمان گفت: ۱۵ اشکال بر آیین نامه اجرایی رتبه بندی وارد است و برخی از آنها به شدت نگران کننده است. مجلس ۲۵ هزار میلیارد تومان برای سال جاری و ۱۲.۵ هزار میلیارد تومان برای سال گذشته اختصاص داده است، ولی آیین نامه اجرایی رتبه بندی اشکالات زیادی دارد و معلمان کد تخصیصی ندارند! چرا در اجرای رتبه بندی نارضایتی ایجاد می کنید؟
وی در تذکر پایانی خود خطاب به وزیر نیرو گفت: هر کشاورزی بلافاصله پس از یک لیتر اضافه برداشت با تشکیل پرونده قضایی نابود می شود، اما عده ای در حوزه انتخابیه بنده اقدام به کشت محصولات ممنوعه می کنند و هیچ برخوردی با آنها نمی شود و منابع آبی کشور در حال از بین رفتن است.