آخرین جزئیات رتبهبندی معلمان/ زمان اعلام نظر هیات تطبیق قوانین مجلس
نظر هیأت تطبیق مصوبات مجلس درباره قانون رتبه بندی معلمان این هفته اعلام میشود.
به گزارش تازه نیوز، هفته پیش قانون رتبه بندی به مجلس و هیات تطبیق قوانین رسید. این هیات ده روز فرصت دارد تا نظر خود را اعمال کند.
- ارزیابی شایستگیها در رتبهبندی معلمان چگونه است؟
- ماجرای خبر اصلاح حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی چه بود؟
- مصوبه حق مسکن کارگران و افزایش حقوق بازنشستگان باطل شد؟
به نقل از رویداد۲۴، رئیس مجلس شورای اسلامی در این باره گفت در مهلت قانونی رسیدگی و نتیجه آن اعلام میشود. در صورت مغایر بودن با قانون نیز موارد اعلام خواهد شد.
اکنون پس از گذشت ۱۰ سال از ارائه این طرح و حضور ۶ وزیر در مسند ریاست وزارت آموزش و پرورش، بالاخره اجرایی شدن قانون رتبه بندی معلمان به انتهای خود رسیده است.
وزارت آموزش و پرورش ملزم به اجرای این طرح است و بر اساس قانون، مدیران این وزارتخانه از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ ملزم هستند ضمن تدوین آئیننامه اجرایی این قانون، آن را به مرحله اجرا درآورند.
یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش نیز اخیرا گفته است: فرآیند اجرایی رتبه بندی معلمها از ابتدای این هفته آغاز میشود.او گفت: دولت مردمی با پس نگرفتن لایحه رتبه بندی و موافقت با افزایش سه و نیم برابری بودجه این لایحه، سعی در ترمیم وضعیت معیشتی معلمان دارد.
سید محمد مولوی عضو کمیسیون آموزش تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت:متاسفانه در تدوین آیین نامه قانون رتبه بندی معلمان ، کل قانون زیر سوال برده شده است.
سید محمد مولوی، با اشاره به موضوع رتبه بندی معلمان و نگارش آیین نامه های مربوط به این قانون اظهار کرد: اصلاحات طرح رتبه بندی معلمان به درستی مدنظر مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.
این نماینده مجلس تاکید کرد: متاسفانه آنچه که مدنظر ما در این قانون – قانون رتبه بندی معلمان – بود اتفاق رخ نداد چراکه این طرح کمک می کرد تا به غیر از موضوعات معیشتی به جایگاه معلمان هم توجه شود.
عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس بیان کرد: در حال حاضر مسئولان مشغول تدوین آیین نامه های مربوط به این قانون هستند و گاهی اوقات هم می بینیم که مسئولان امر بر سر برخی از واژه های دچار سو برداشت هایی می شوند که درست نیست و باید این آیین نامه براساس قانون فوق تدوین شود.
سلام در سه صفحه آیین نامه 15 مورد خلاف قانون ذکر شده!!! کسانی که آیین نامه می نویسند نمیدانند که آیین نامه باید مطابق قانون باشد! کیفیت کار تمام ارگان ها، نهادها و کارکنان درست شده بجز فرهنگیان! آیا تمام ارگان ها برای دریافت حقوق خود ارزیابی می شوند فرهنگیان برای دریافت حقوق زیر فقر باید ارزشیابی شود! البته بدون رتبه بندی هم فرهنگیان همیشه ارزیابی می شوند مثلا با راهبر و … آیا واقعا بعد از رتبه بندی رتبه یک 45 درصد حقوق هیئت علمی را دریافت خواهد کرد؟! آیا با افزایش حقوق هیئت علمی حقوق فرهنگی نیز تغییر خواهد کرد؟!