پایان یکسال فرار مردی که یک خانواده را قتل عام کرد!
رئیس پلیس آگاهی خوزستان گفت: قاتلی که سال گذشته ۴ نفر از اعضای یک خانواده را در اهواز به قتل رسانده بود، توسط پلیس آگاهی خوزستان دستگیر شد.

به گزارش تازهنیوز، اظهار کرد: به دنبال وقوع یک فقره تیراندازی منجر به قتل ۴ نفر از اعضای یک خانواده در ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ در یکی از مناطق اهواز، بلافاصله موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.وی با اشاره به این که کارآگاهان دایره مبارزه با قتل پلیس آگاهی استان از همان لحظات اولیه با انجام تحقیقات گسترده پلیسی در این باره دو نفر را که در قتل معاونت داشتند، دستگیر کردند، افزود: با تلاش مستمر و شبانه روزی ماموران پلیس آگاهی، مخفیگاه قاتل در شهرستان شوش شناسایی شد.
به نقل از خراسان، رئیس پلیس آگاهی استان اظهار کرد: روز گذشته کارآگاهان پلیس آگاهی با دریافت نیابت قضایی و طی عملیات منسجم و غافلگیرانه متهم را در مخفیگاهش دستگیر کردند. دریکوند با بیان این که در این عملیات یک قبضه سلاح کلاش بهکار گرفته شده در صحنه قتل از محل اختفای متهم به همراه ۲۸ تیر جنگی کشف شد، گفت: با توجه به تحقیقات انجام شده و مستندات جمع آوری شده، متهم به صراحت به قتل ۴ نفر و مجروح کردن ۲ نفر دیگر اعتراف و انگیزه خود را اختلاف قبلی اعلام کرد. این مقام انتظامی تصریح کرد: متهم پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شد.