حمله به شروین حاجیپور: توئیتهای زنستیزانه برای خواهرانش داشته است!
روزنامه جوان نوشت: شروین حاجیپور که با ترانه «برای…» و به دلیل تبلیغ و وایرال ترانهاش از سوی جریان رسانهای غرب شهرت یافت، توئیتهایی زنستیزانه در گذشته داشته است.
به گزارش تازهنیوز، روزنامه جوان نوشت: برای چند ماهی است براندازان بیشتر از همیشه مدعی حقوق زنان شدهاند و آشوبهای امسال را کلاً بر محور حقوق زنان پیش بردند؛ بهانه اصلی هم مرگ یک دختر بود؛ دخترها را نمادهای تجمعات و آشوبهای خود کردند و «زن» را یکی از کلمات شعار خود گذاشتند. با این حال، حقوق زن پوششی برای خواستههای براندازانه آنها بود. دلایل و قرائن بسیاری وجود دارد و گاه به گاه عیان میشود که از قضا نشان میدهد بسیاری از این مدعیان حقوق زن، مواضع زنستیزانهای داشتهاند و به مصلحت جنبش «زن، زندگی، آزادی» آن را پنهان میکنند.
از جمله در ماههای اخیر، شروین حاجیپور که با ترانه «برای…» و به دلیل تبلیغ و وایرال ترانهاش از سوی جریان رسانهای غرب شهرت یافت، توئیتهایی زنستیزانه در گذشته داشته است. او که در تکهای از ترانهاش میخواند: «برای خواهرم، خواهرت، خواهرامون…» گویا فراموش کرده ابتدا توهینهای جنسیتی گذشته نسبت به زنان را حذف کند.
این مطالب را هم ببینید:
- زینب موسوی، کمدین امپراتور کوزکو مشمول عفو نشد/ برف همه شهرو سفید کرده، جز روزگار سیاه من!
- وقتی انتشار تصویر بیحجاب زنان در راهپیمایی ۲۲ بهمن بدون اشکال شد! +عکس
- علیرضا دبیر زیر رفاقتش با رسول خادم زد: ادای پهلوانها را درمیآوری، اما در پشت سر کارهای دیگری میکنی!
او در توئیتی با نگاه مبتذل جنسیتی نسبت به یک بازیگر زن نوشته: «هر بار بهاره رهنما نقش یک سلیطه… بازی میکرد با خودم میگفتم چقدر بازیگر خوبیه، ولی اخیراً فهمیدم اصلاً نقش بازی نمیکرده»! یا در توئیتی دیگر نوشته: «از یه دختره پرسیدن چند سالته نگفتن “چند میخوره” و مرد»
این جوان اخیراً جایزه تغییر اجتماعی را برای خواندن «برای خواهرامون» در جشنواره غربی گرمی دریافت کرد. این جایزه برای اولین بار است که به این جشنواره اضافه شده و یکی از جوایز حاشیه بخش اصلی جشنواره است. با این حال، جایزه گرفتن برای تغییر اجتماعی، الزاماً نشاندهنده یک تغییر مثبت نیست و ممکن است فرد همچنان در ناخودآگاهش یک زنستیز باشد. او در تکهای از ترانهاش میگوید «برای تغییر مغزهای پوسیده»، شاید متوجه نیست که تغییر را باید از مغز خودش آغاز کند.
جایزه مذکور را که همسر رئیسجمهور امریکا اعطا کرد، مورد استقبال اصلاحطلبان قرار گرفت. آنها پیش از این از خود ترانه هم استقبال کرده بودند. محمد علی ابطحی پس از اعطای این جایزه سیاسی نوشت: «خواستههایی که شروین آن را خواند نه براندازی بود. نه خشونت بود. بسیاری از آنها را سالهاست که مصلحان دلسوز در داخل و خارج تکرار میکنند و موفقیت ملک و ملت در اجرای آنها است. دلیل اصلی وایرال شدن این موسیقی و شعر هم این بود که همه، دردهایی را که برمی شمرد میفهمیدند. لمس کرده بودند. بارها آن را خواسته بودند. محتوای اصلیاش داشتن یک زندگی معمولی بدون خوردن قرصهای اعصاب بود.»
ابطحی همچون سایر اصلاحطلبان خط سیر مصنوعی و سازماندهی شده جریان غربی حامی براندازان برای وایرال این ترانه را تعمداً نادیده گرفته است، وگرنه بعید است متوجه آن نباشد. امریکایی که جایزه داده، امریکایی تروریستی و تحریمی علیه ایران نیست؟