سفیر ایتالیا برای پیگیری پرونده خاوری احضار شد!
شنیدهها حاکی است سفیر ایتالیا برای گفت وگو با مقامات کانادایی درباره بازگرداندن 10 مفسد اقتصادی احضار شده است.

به گزارش سرویس خبر ویژه تازه نیوز، در پی انتشار خبری مبنی بر احضار سفیر ایتالیا برای پیگیری چند پرونده متهمان اقتصادی ایران در کانادا، معاونت بین الملل قوه قضائیه پیشنهاد برخورد جدی با کشور کانادا را مطرح کرده است.
براین اساس جوزپه پرونه، سفیر ایتالیا در ایران به عنوان کشور حافظ منافع کانادا به قوه قضائیه احضار شده و از وی خواسته شده تا با مقامات کانادایی درباره انتقال 10 نفر از مفسدان اقتصادی ایرانی و در راس آنان محمود رضا خاوری که به کانادا گریخته اند، گفت و گو کند.
بیش از 10سال است که پرونده رییس پیشین بانک ملی در قوه قضائیه باز است و پیگیری برای دستگیری و یا بازگرداندن وی به ایران به نتیجهای نرسیده است.