بیماری نادری که باعث میشود بدن این مرد الکل تولید کند! +تصاویر
سندرم آبجوسازی خودکار (ABS) باعث میشود افراد مبتلا احساس مستی کنند و قادر به انجام کارهای ساده نباشند. این شرایط معمولاً به دلیل تجمع مخمر در روده ها پس از مصرف قند توسط فرد مبتلا رخ می دهد.
به گزارش تازهنیوز، مارک مونگیاردو ۴۰ ساله، اهل فلوریدا، از سندرم آبجوسازی خودکار (auto-brewery syndrome) رنج می برد، وضعیتی که در آن میکروب های رودهی او قند را به الکل تبدیل می کنند و حتی اگر مشروب ننوشیده باشد او را مست نشان می دهد. این بیماری نادر زمانی تشخیص داده شد که او شغل و خانه خود را از دست داد. حتی زمانی همسرش به او مشکوک شده بود که دزدکی آبجو می خورد.
آقای مونگیاردو می گوید: «سالها همسرم فکر میکرد من مخفیانه مشروب میخورم. چراکه هر روز وقتی به خانه میرفتم، اساسا مست بودم. من علائم مستی مانند مشکلات گفتاری و عدم تعادل را داشتم و این علائم حتی در رویدادهای اجتماعی که من مشروب نخورده بودم هم بروز پیدا می کرد».
آقای مونگیاردو در سال ۲۰۰۵ در مدرسه ای در نیوجرسی شروع به تدریس ورزش کرد، اما والدین اعتراض کردند که او بوی الکل می دهد و به سرعت نزد مدیر مدرسه برده شد. در طول دوران تدریس و بهویژه بین سالهای ۲۰۱۲ و ۲۰۱۶، او بارها و بارها به خاطر این اعتراض ها جواب پس داد.
در سال ۲۰۱۸، او شغل خود را تغییر داد و سه هفته بعد از آن، پلیس او را تحت آزمایش قرار داد. آنها او را متهم به رانندگی در حالت مستی کردند. آقای مونگیاردو اصرار داشت که مشروب ننوشیده است و رئیسش در آن زمان به خاطر رضایت از کار او، از این مسئله چشم پوشی کرد. اما ۶ ماه بعد، وقتی پلیس دوباره او را به خاطر رانندگی در مستی متوقف کرد، باعث از دست رفتن کارش شد.
او می گوید: « در آن زمان من همه چیزهایی را که کسی می توانست از دست بدهد را از دست دادم. من مجبور شدم خانه ام را بفروشم، مجبور شدم ماشینم را بفروشم. من نتوانستم در آموزش و پرورش شغلی پیدا کنم، نتوانستم در خواربارفروشی شغلی پیدا کنم. من بدون انجام دادن جرمی، سابقه کیفری پیدا کرده بودم.»
اتهامات او طوری بود که او حتی نمی توانست به عنوان کارگر در سوپرمارکت شغلی پیدا کند. در این مرحله بود که مادرش به او پیشنهاد داد که به پزشک مراجعه کند و اشاره کرد که جستجوهای اینترنتی نشان میدهد که ممکن است به شرایطی مبتلا باشد که در آن وضعیت، بدنش الکل تولید میکند.
سندرم آبجوسازی خودکار به دلیل عدم تعادل در میکروبیوتای یا جمعیت میکروبی روده ایجاد میشود که میتواند توسط رژیم غذایی نامناسب یا آنتیبیوتیکها در میان عوامل دیگر ایجاد شود.
این سندروم منجر به تسلط مخمرها و سایر میکروارگانیسمها در روده میشود که قند را به الکل و نه صرفا به انرژی تبدیل میکنند. این الکل می تواند جذب جریان خون شود و حتی اگر مشروب ننوشیده باشد، فرد را مست می کند.
پزشکان آزمایشی انجام دادند که در آن سطح الکل خون بیمار قبل و حدود یک ساعت بعد از نوشیدن یک نوشیدنی شیرین مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج نشان داد که علیرغم عدم مصرف الکل، غلظت الکل خون وی به ۰.۱۴ واحد الکل در هر ۱۰۰ میلی لیتر خون افزایش یافته است. پس از تشخیص در ماه مه ۲۰۱۹، آقای مونگیاردو تصمیم گرفت تدریس را کنار بگذارد و قبل از بازگشت به فلوریدا پس از همهگیری کرونا، کار در املاک و مستغلات در نیویورک را آغاز کند.
مونگیاردو برای کنترل وضعیت بدنش، قرص مصرف می کند و همچنین از رژیم کم کربوهیدرات پیروی می کند که پیتزا و پاستا را حذف کرده است. او همیشه قبل از اینکه بچه ها را به هر جایی ببرد، تست تنفسی الکل انجام می دهد. سوابق کیفری او نیز، کنار گذاشته شد. او می گوید: «من از یک خانواده ایتالیایی-آمریکایی آمده ام. از زمانی که در می ۲۰۱۹ بیناری ام تشخیص داده شد، ماکارونی یا پیتزا نخورده ام. در ابتدا بسیار چالش برانگیز بود».
سندرم آبجوسازی خودکار چیست؟
سندرم آبجوسازی خودکار (ABS) باعث میشود افراد مبتلا احساس مستی کنند و قادر به انجام کارهای ساده نباشند. این شرایط معمولاً به دلیل تجمع مخمر در روده ها پس از مصرف قند توسط فرد مبتلا رخ می دهد.
این سندروم زمانی رخ میدهد که مخمر در روده احتمالاً پس از یک دوره مصرف آنتیبیوتیک، بدون کنترل رشد میکند. ABS همچنین ممکن است توسط آنزیم های غیر طبیعی در کبد ایجاد شود. هر کس در هر سنی ممکن است از این بیماری رنج ببرد. ABS بسیار نادر است که شیوع آن ناشناخته است و هیچ درمانی برای آن وجود ندارد.اجتناب از مصرف قند و کربوهیدرات ممکن است به کنترل علائم و همچنین جلوگیری از افزایش میزان الکل خون فرد مبتلا کمک کند.
منبع: روزیاتو