اگر واردات خودرو آزاد شود و تعرفه‌ها کاهش یابد، چیزی به نام صنعت خودروسازی باقی نمی‌ماند

عضو انجمن قطعه سازان کشور در مصاحبه با روزنامه اعتماد با اشاره به واردات خودروهای دست دوم به کشور گفت: زمانی که این خبر اعلام شد بنده به عنوان یک قطعه‌ساز احساس نگرانی کردم و اگر ممنوعیت‌های وارداتی برداشته شود و تعرفه‌های خودرویی هم کاهش پیدا کند دیگر صنعت خودرویی در کشور باقی نمی ماند.

به گزارش تازه‌نیوز، عضو انجمن قطعه سازان کشور در مصاحبه با روزنامه اعتماد با اشاره به واردات خودروهای دست دوم به کشور گفت: زمانی که این خبر اعلام شد بنده به عنوان یک قطعه‌ساز احساس نگرانی کردم و اگر ممنوعیت‌های وارداتی برداشته شود و تعرفه‌های خودرویی هم کاهش پیدا کند دیگر صنعت خودرویی در کشور باقی نمی ماند.

به نقل از خبرآنلاین، محمود نجفی سهی، کارشناس حوزه خودرو و در مورد زیان ۳۴ هزار میلیارد تومانی خودروسازان گفت: اگر خودروسازان در ۶ ماهه ابتدای سال ۱۴۰۲ این مقدار زیان داده‌اند دلایل گوناگونی دارد، از جمله اینکه خودروسازان نیروی انسانی مازاد هم دارند که به دلایل امنیتی و اجتماعی اجازه تعدیل این نیروها هم به آنها داده نمی‌شود، این در حالی است که اگر این تعداد مازاد تعدیل شود و اعلام کنند که ۵۰ درصد نیرو برای این میزان تولید نیاز است این هزینه از قیمت تمام شده خارج می‌شود.

نجفی با بیان اینکه قیمت تمام شده خودرو باید قابل دفاع باشد،گفت: باید شفاف اعلام شود که چرا خودروساز زیان می‌دهند آیا هزینه اضافه‌ای دارند؟ آیا ریخت و پاشی در خودروسازی‌ها می‌شود که این نرخ‌ها به مصرف کننده تحمیل می‌شود؟ و اینکه آیا قیمت تمام شده خودرو منطقی است؟این کارشناس صنعت خودرو تصریح کرد: درگذشته هزینه خودروسازان ۲۰ درصد قیمت تمام شده بود، اما آیا امروز هزینه کارخانه ۲۰ درصد قیمت تمام شده است یا اینکه این عدد ۳۰ تا ۴۰ درصد شده است؟

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.