علی کریمی در نقش ناصر حجازی
علی کریمی در حالی وارد انتخابات فدراسیون فوتبال شده که افرادی چون حیدر بهاروند، عزیزی خادم و مصطفی آجرلو در این انتخابات حضور پیدا کردند.
به گزارش تازهنیوز و به نقل از خبرورزشی، حیدر بهاروند، عزیزی خادم، علی کریمی، سردار آجورلو و کیومرث هاشمی اصلیترین چهرههایی هستند برای انتخابات فدراسیون فوتبال ثبتنام کردند. راستش با حضور علی کریمی در انتخابات، یاد حضور زندهیاد ناصر حجازی در انتخابات سال ۸۴ ریاست جمهوری افتادیم. وقتی از حجازی پرسیدند چرا وارد این عرصه شدی، گفت: «من آمدم تا بگویم همانطور که حضور سیاسیون در ورزش غلط است، حضور فوتبالیها هم در عرصه سیاست غلط است. من خودم هم میدانم که تأیید صلاحیت نمیشوم ولی آمدم که این پیام را بدهم!»
در شرایط فعلی که یکسری از طیفهای سیاسی پشت سر کاندیداها هستند، ثبتنام علی کریمی چیزی شبیه همان ثبتنام ناصر حجازی برای انتخابات ریاست جمهوری است. بله، اینجا فوتبال است و قاعدتاً امثال دایی و کریمی و مهدویکیا و… باید بیایند ولی خب باید دید اینها چطور میخواهند رأی بیاورند؟ مگر مردم قرار است رأی بدهند که این چهرههای فوتبالی شانس داشته باشند؟
بله، فوتبال یک تخصص است و فوتبالیها تخصص این کار را دارند ولی مگر یک چهره ورزشی را وزیر ورزش میکنند و یا مدیران باشگاهها ورزشی و فوتبالیاند؟ در میان ۱۶تیم لیگ برتری نهایتاً دو، سه مدیر ورزشی داریم و بقیه سیاسی و یا اقتصادی هستند و یا از طیفهای مختلف سیاسی حمایت میشوند (وضع باشگاهداری را هم که میبینید!) چنین فضایی در فدراسیون فوتبال هم بود. البته یکی مثل کفاشیان قهرمان دوومیدانی بود و چهرهای ورزشی محسوب میشد اما فوتبالی نبود و میتوانست در سایر نهادهای ورزشی خیلی مفیدتر باشد (هرچند به مراتب بهتر از تاج کار کرد)
به نظر میرسد خود علی کریمی هم میداند که رأی نمیآورد و تفکراتی شبیه ناصر حجازی دارد. او آمده تا شاید یکسری مسائل را ثابت کند. کریمی نایبرئیس اول خود را هم یک چهره کاملاً موجه فوتبالی انتخاب کرد تا دیگر حرف و حدیثی باقی نماند اما هر وقت مدیران باشگاهها ورزشی و فوتبالی شدند، علی کریمیها و مهدویکیاها هم وارد ساختمان سئول میشوند.