روایت هاشمی رفسنجانی از خاموش شدن موتور هلی کوپتر وسط زمین و آسمان
یک موتور هلی کوپتر در فضا خاموش شد؛ هنگام فرود چند مترى روى زمین کشیده شد و آرام گرفت. هلى کوپتر شنوک که همراهان را حمل مىکرد، همانجا فرود آمد و سفر را با آن ادامه دادیم. همراهان دستپاچه شده بودند.
به گزارش تازهنیوز، آیت الله هاشمی در خاطرات خود در روز ۱۲ تیر سال ۱۳۶۹ نوشت: با هلیکوپتر از [اردوگاه] منظریه بهسوى مناطق زلزله زده پرواز کردیم. وزیر کشور و معاونان و محسن همراه بودند. در حدود منطقه آبیک [در نزدیکی قزوین]، یک موتور هلیکوپتر در فضا خاموش شد؛ همانجا در مزرعه یونجه کنار کارخانه سیمان آبیک فرود آمدیم. چون هلیکوپتر دو موتور داشت، به خیر گذشت. هنگام فرود چند مترى روى زمین کشیده شد و آرام گرفت. هلىکوپتر شنوک که همراهان را حمل مىکرد، همانجا فرود آمد و سفر را با آن ادامه دادیم. همراهان دستپاچه شده بودند.
به نقل از انتخاب، آیت الله هاشمی در خاطرات خود در روز ۱۲ تیر سال ۱۳۶۹ به بیان جزئیات حادثه برای هلیکوپتر حامل خود پرداخته است.
متن کامل خاطره رئیس جمهوری وقت در زیر آمده است:
در اخبار صبح، خبر تلف شدن صدها زایر مکه در تونل جدیدالاحداث بین مکه و عرفات آمده بود که تا شب معلوم شد به اعتراف رسمى عربستان سعودى، عدد تلفات به ۱۴۲۶ نفر رسیده است. خبر دیگر هم اینکه کنگره حزب کمونیست شوروى، با تنزل و تزلزل حزب، شروع بهکار کرده است.
با هلیکوپتر از [اردوگاه]منظریه بهسوى مناطق زلزله زده پرواز کردیم. وزیر کشور و معاونان و محسن همراه بودند. در حدود منطقه آبیک [در نزدیکی قزوین]، یک موتور هلیکوپتر در فضا خاموش شد؛ همانجا در مزرعه یونجه کنار کارخانه سیمان آبیک فرود آمدیم. چون هلیکوپتر دو موتور داشت، به خیر گذشت. هنگام فرود چند مترى روى زمین کشیده شد و آرام گرفت. هلىکوپتر شنوک که همراهان را حمل مىکرد، همانجا فرود آمد و سفر را با آن ادامه دادیم. همراهان دستپاچه شده بودند.
قرار بود اول در رازبیان و سپس در گشت رود قزوین بنشینیم که به خاطر ابرى بودن منطقه، هلىکوپترها نتوانستند برسند؛ ناچار از سومین بخش برنامه آغاز کردیم. در منطقه قاقازان تاکستان در روستاى بیگکندى فرود آمدیم. مردم اجتماع کرده بودند.
این روستا ۲۱۵ خانوار داشت که تقریباً همه خانهها خراب شده است و همه مردم در چادر زندگى مىکنند. تلفات جانی کم بوده: ۱۲ نفر. مردم ابراز احساسات پرشورى نمودند. برایشان صحبت کردم. خواست عمده آنها ساخت مسکن مناسب است و بعضىها خواهان انتقال محل روستا به کنار جاده بودند؛ از کمکرسانى راضى بودند.