هشدار وزارت بهداشت غزه درباره سرنوشت دکتر ابوصفیه
مدیرکل وزارت بهداشت غزه با بیان اینکه محکومیت اقدام جنایتکارانه صهیونیستها در بازداشت دکتر حسام ابوصفیه، کافی نیست و باید اقدام جدی برای آزادی او انجام شود، نسبت به شرایط وخیم دکتر حسام در بازداشتگاه مخوف «سدی تیمان» هشدار داد.
در شرایطی که نهادهای مختلف جهانی همچنان درباره وضعیت دکتر «حسام ابوصفیه» رئیس بیمارستان کمال عدوان در شمال غزه که اکنون در اسارت صهیونیستها در بازداشتگاه مخوف «سدی تیمان» است ابراز نگرانی میکنند، دکتر «منیر البرش» مدیر کل وزارت بهداشت غزه، شب گذشته تاکید کرد که باید اقدامی واقعی برای آزادی دکتر «حسام ابوسفیه» انجام شود و تنها محکوم کردن بازداشت وی، کافی نیست.
به گزارش تسنیم، مدیرکل وزارت بهداشت غزه تاکید کرد: دکتر ابوصفیه در بازداشتگاه مخوف سدی تیمان دیده شده و آثار ضرب و شتم و شکنجه نیز در بدن او پیدا بوده و اشغالگران صهیونیست، ابتدا بازداشت وی را تکذیب کردند، اما بعد مجبور شدند به آن اعتراف کنند.
در حالی که یک هفته از جنایت وحشیانه صهیونیستها در بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه میگذرد و اشغالگران پرسنل پزشکی این بیمارستان از جمله دکتر «حسام ابوصفیه» رئیس آن را ربوده و تحت شکنجههای شدید قرار دادهاند، ارتش رژیم اشغالگر چند روز قبل به شبکه آمریکایی ای بی سی اعلام کرد که دکتر حسام ابوصفیه رئیس بیمارستان کمال عدوان، در بازداشت اسرائیل است.
ارتش رژیم اشغالگر که هیچ مدرکی برای اثبات ادعای خود مبنی بر استفاده نظامی حماس از بیمارستان کمال عدوان و سایر بیمارستانهای نوار غزه ارائه نداده، در یک ادعای مضحک و واهی دیگر گفت که دکتر ابوصفیه به اتهام دست داشتن در فعالیتهای حماس بازداشت شده و اکنون توسط نیروهای امنیتی اسرائیل تحت بازجویی قرار دارد.
شبکه آی ۲۴ رژیم صهیونیستی هم گزارش داد که دکتر حسام ابوصفیه، رئیس بیمارستان کمال عدوان در بازداشت ارتش اسرائیل بوده و هم اکنون در بازداشتگاه سدی تیمان به سر میبرد.
شماری از گزارشگران سازمان ملل هم با محکوم کردن حملات وحشیانه صهیونیستها به مراکز بهداشتی غزه و نابودی سیستماتیک بیمارستانها اعلام کردند: ما به شدت نگران سرنوشت دکتر حسام ابوصفیه هستیم و بر آزادی فوری او و همه کارکنان بخش بهداشت غزه که به شکل خودسرانه بازداشت شدهاند، تاکید داریم. این وضعیتی که میبینیم در چارچوب روش اسرائیل با هدف ادامه بمبارانها و نابودی کامل بخش بهداشت غزه و محروم کردن ساکنان این منطقه از حق بهداشت و سلامت است.
دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد هم اعلام کرد که از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تا تاریخ ۳۰ ژوئن ۲۰۲۴، حداقل ۱۳۶ حمله توسط ارتش اسرائیل به دست کم ۲۷ بیمارستان و ۱۲ تاسیسات پزشکی نوار غزه صورت گرفته که منجر به تلفات قابل توجهی در میان پزشکان، پرستاران، امدادگران و سایر غیرنظامیان شده است و خسارات بسیار زیادی به زیرساختهای غیرنظامی غزه وارد کرد. تخریب عمدی مراکز بهداشتی نوعی مجازات جمعی است که جنایت جنگی به شمار میرود.
بر اساس این گزارش، حمله وحشتناکی که نیروهای اشغالگر اسرائیلی در جمعه گذشته (۲۷ دسامبر ۲۰۲۴) علیه بیمارستان کمال عدوان در بیت لاهیا انجام دادند و ویرانیهای هولناکی بر جای گذاشتند، موجب شده که ساکنان شمال غزه تقریباً دیگر هیچ امکانی برای دریافت مراقبتهای بهداشتی نداشته باشند.