هشدار وضعیت خطرناک در لس آنجلس همزمان با بازگشت بادهای قوی
ساکنان سراسر لس آنجلس در ایالت کالیفرنیای آمریکا روز دوشنبه خود را برای “وضعیت به ویژه خطرناک” اعلام شده از سوی اداره ملی هواشناسی آمریکا آماده کرده اند.
بر اساس اعلام اداره هواشناسی آمریکا انتظار می رود بادهای قوی و خطرناک در این هفته بازگردند و این امر نگرانی ها را برای تلاش های مداوم اطفای حریق پس از کشته شدن حداقل ۲۴ نفر افزایش داده است.
به گزارش شرق؛ به گفته اداره هواشناسی آمریکا، انتظار میرود بادهایی با سرعت ۷۰ مایل در ساعت (۱۱۳ کیلومتر در ساعت) در سه منطقه در شهر ونتورا و شمال غربی شهر لس آنجلس که آتشسوزیهای پالیسادس و هرست ویرانی گستردهای را در آنها ایجاد کردهاند، شروع به وزیدن کند.
بازگشت تندبادهای موسوم به سانتا آناس همراه با رطوبت فوقالعاده کم بین ۸ تا ۱۵ درصد میتواند پیشرفت سه آتشسوزی بزرگ را که همچنان در دومین شهر بزرگ آمریکا ادامه دارد، افزایش دهد.
عنوان “وضعیت خطرناک” بالاترین سطح هشدار آب و هوای آتش سوزی که توسط اداره ملی هواشناسی (NWS) صادر شده است. پیش بینی می شود این شرایط قبل از بامداد روز سه شنبه آغاز شده و تا اواسط روز چهارشنبه ادامه داشته باشد.
در نزدیک به یک هفته تلاش برای مهار آتش سوزی ها در لس آنجلس آمریکا، آتشنشانان بیشترین پیشرفت را در مهار آتش هرست، کوچکترین آتشسوزی، پس از آن که نزدیک به ۸۰۰ هکتار در دره سان فرناندو سوخت، داشتهاند. اکنون ۸۹ درصد این آتش مهار شده است.
مهار در دو آتشسوزی بزرگ از جمله در مناطق پالیسادس و ایتون که به ترتیب تقریباً ۲۴ هزار و بیش از ۱۴ هزار هکتار را سوزاندهاند به سختی پیش رفته است. آتش پالیسادس فقط ۱۴ درصد مهار شده است در حالی که آتش ایتون ۳۳ درصد مهار شده است.
آتش سوزی ویرانگر لس آنجلس در ایالت کالیفرنیای آمریکا در فصل سرما و در بحبوبه انتقال قدرت سیاسی از دموکرات ها به جمهوریخواهان، در حال تبدیل شدن به پرهزینه ترین آتش سوزی های تاریخ ایالات متحده آمریکا است که به گفته یک رسانه آمریکایی، برای آن، خسارت ۱۵۰ میلیارد دلاری پیش بینی شده است.
آتش سوزی مهیب لس آنجلس که از سه شنبه هفته گذشته آغاز شده در محیط تقریباً ۲۵ مایلی شمال مرکز شهر لسآنجلس واقع شدهاند و حس ترس و غم را در دومین شهر بزرگ آمریکا ایجاد کرده اند و هیچ دلیل قطعی ای برای بزرگترین آتش سوزی ها مشخص نشده است. است، به بحران بیمه در کالیفرنیا دامن میزنند و این سؤال را ایجاد میکند که شرکت های بیمه چگونه میلیونها مالک خانه در برابر بلایای آینده پوشش خواهند داد.