طعنه ظریف به مخالفان: نعره من از هر فحشی بالاتر است
معاون راهبردی رئیسجمهور با تأکید بر اینکه مبنای وفاق، منافع مردم است، گفت: «جیغ زدن شجاعت نمیخواهد، بلکه توافق کردن شجاعت میخواهد، وفاق و فکر کردن به منافع ملی و حل مشکلات مردم، شجاعت میخواهد.»
به گزارش ایرنا، «محمدجواد ظریف»، معاون راهبردی رئیسجمهور، درخصوص وفاق بین سران قوا و مجموعه حاکمیت برای حل مشکلات مردم و غلبه بر بحرانهای امروز کشور، گفت: مبنای وفاق، منافع ملی و منافع مردم است، همه باید بپذیریم که برای منافع ملی کار میکنیم و به دنبال کف و سوت و تشویق هم نباشیم، معمولا منفعت شخصی و منفعت مردم در یکجا قابل جمع نیست و باید بین این دو یکی را انتخاب کنیم.
معاون راهبردی رئیسجمهور گفت: باید در اقدامات و تلاشهای خود منافع مردم را مبنای کار قرار دهیم و اینکه آیا کاری که در حال انجام آن هستیم به نفع مردم و حل مشکلات جامعه هست یا خیر.