در این ادامه این رویه و بعد از سخنرانی قابل توجه پزشکیان در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن، حمایت رسانههای اصولگرا از رئیس جمهور بیشتر شد.
در همین راستا «کیهان» با اشاره به آن سخنرانی، نوشته: «با وجود این تاکیدات رئیسجمهور که باید فرمانده و ترسیمکننده خطمشی واحد دولت باشد، هر از گاهی از گوشه و کنار دولت به بهانههای مختلف صداهای مختلف با اولویتبندیهای مختلف به گوش میرسد.
یک روز معاون راهبردی رئیسجمهور (که هنوز صحت قانونیبودن انتصاب وی مورد تردید است) در اجلاس داووس و در شرایطی که هنوز چند روز به استقرار ترامپ بر مسند ریاستجمهوری آمریکا مانده بود، در موضعی متضاد با عزت و حکمت و با ادبیاتی نامناسب پالس مذاکره با دولت آمریکا را میفرستد. خطی که برخی رسانههای اصلاحطلب هم دنبال میکنند.
روز دیگر مسئول دیگری در دولت بر لزوم پیوستن به FATF برای حل مشکلات کشور سخن میگوید، آن هم سازوکاری که سرنخ آن در دست آمریکای بدعهد و دیگر کشورهای زاویهدار با ایران است که حاضر نیستند ذرهای از تحریمها بکاهند و معلوم نیست خوشباوران چطور تصور میکنند دشمن با FATF میخواهد گره از کار کشور باز کند؟!
یک روز مسئول اقتصادی دولت، به جای تمرکز بر گرهگشایی از مشکلات واقعی مردم، درباره فیلترینگ صحبت میکند و نمونههای دیگر.»
این روزنامه اصولگرا افزوده است: «آنچه اکنون بیش از هر چیز دیگر برای موفقیت دولت موردنیاز و ضروری به نظر میآید، ترسیم یک خطمشی واحد به میدانداری رئیسجمهور و کنترل و پیشگیری از هر اقدام مخالف و موضع حاشیهای است تا همه مسئولان دولتی به دور از اتلاف وقت ارزشمندی که باید به گرهگشایی از کار مردم اختصاص یابد به وظایف خود عمل کنند.»
«کیهان» در پایان مثل همیشه توصیه کرده که پزشکیان، رویکرد دولت رئیسی را در پیش بگیرد و نوشته: «نگاه و باور به ظرفیتهای داخل در کنار توجه به روابط با همسایگان، مذاکره و انعقاد قرارداد عزتمندانه با کشورهای مختلف، پیوستن به سازمانهای جهانی و منطقهای و چشم ندوختن و معطل نکردن کشور به انتظار توجه دولت آمریکا، راهبرد موفقی بود که دولت شهید رئیسی در مدت کوتاه فعالیتش با تأسی به آن بسیاری از مشکلات را برطرف کرد و کشور را در مسیر رشد اقتصادی قرار داد.
حال دو نمونه الگوی عملی مدیریت دولت در سالهای اخیر و نتایج مثبت و منفی آن پیش روی مسئولان قوه مجریه است، به نظر نمیآید انتخاب راه صحیح دشوار باشد.»