حماس: سلاح مقاومت قابل مذاکره نیست؛ به دشمن باج نمی‌دهیم

یکی از رهبران حماس با تأکید بر اینکه رژیم اشغالگر با اقداماتی جنایتکارانه همچون محاصره و گرسنگی دادن به مردم نمی‌تواند از فلسطینی‌ها باج بگیرد، تصریح کرد سلاح مقاومت قابل مذاکره و معامله نیست و اسرای اسراییل تنها از طریق توافق آزاد می‌شوند.

در حالی که رژیم صهیونیستی با هدف باج‌گیری از حماس در پرونده آتش‌بس و آزادی اسرای خود بدون هیچ تضمینی برای توقف جنگ، دست به اقدام جنایتکارانه جدیدی علیه غیرنظامیان در نوار غزه زده و همه گذرگاه‌ها را بسته است و مانع ورود کمک‌ها به این باریکه می‌شود، «سامی ابوزهری» از رهبران جنبش حماس اعلام کرد که تصمیم صهیونیست‌ها برای مسدود کردن گذرگاه‌های نوار غزه و جلوگیری از ورود کمک‌های انسانی به این باریکه، جنایات جنگی به‌شمار می‌رود.

به گزارش تسنیم، سامی ابوزهری در گفتگو با شبکه الجزیره اظهار داشت: تهدیدات رژیم اشغالگر مبنی بر محاصره و گرسنگی، ما را دچار ترس نمی‌کند و هیچ ارزشی برای ما ندارد.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.