بسته شدن پرونده پرابهام قتل داریوش مهرجویی و همسرش؛ دیوان عالی کشور احکام را تایید کرد

با اعلام دیوان عالی کشور پرونده قتل داریوش مهرجویی و وحیده محمدی‌فر با تایید حکم پیشین بسته شد. متهم اصلی دو بار قصاص و دیگر متهمین به حبس‌های طولانی مدت محکوم شدند.این در شرایطی است که وکیل مقتولین با اعلام پاک شدن تماس‌ها و اپلیکیشن‌های تلفن‌های آنها ابهامات تازه‌ای به این پرونده اضافه کرد.

به گزارش سینمادیلی، مانوش منوچهری در این مورد گفت:«ما درخواست کردیم اطلاعات دقیق و کامل گوشی را به ما بدهند و اطلاعات خطی هم در اختیار ما قرار دهند، متعاقبا‌ به اداره کل آگاهی استان البرز دعوت شدم که تلفن‌ها را بررسی کنم. ولی متاسفانه مشخص شد اطلاعات موجود در گوشی‌ها ناقص و دستکاری شده است و بسیاری از اطلاعات از تماس‌ها گرفته تا اس‌ام‌اس‌ها و اپلیکیشن‌ها کاملا پاک شده،نتیجه بررسی و‌ تحلیل غیرکارشناسانه من این بود که خیلی از تماس‌های گوشی‌های حتی مقتولان که در روز آخر با آنها گرفته شده هم پاک شده»

تسهیلات 10 تومنی پاسارگاد رو گرفتی؟ + افتتاح حساب

اگر هنوز برای فرزند زیر 18 سالت از بانک پاسارگاد و اپلیکیشن زیپاد تسهیلات 10 میلیونی رو نگرفتی، همین الان میتونی بدون چک و ضامن این تسهیلات رو از طریق زیپاد بگیری، اپلیکیشن رو نصب کن و بدون نیاز به حضور در بانک این تسهیلات رو دریافت کن!

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.