ادعاهای تازه درباره سقوط بالگرد رئیسی/ اصابت گلوله به بالگرد صحت داشت؟

علی رغم آنکه مقامات نظامی و حتی ستاد کل نیروهای مسلح آثار اصابت گلوله به بالگرد سقوط کرده را تکذیب کرده بودند، بازهم در فضای سیاسی و رسانه‌ای شایعاتی درباره نحوه سقوط این بالگرد شنیده می‌شد.

پس از درگذشت شهادت گونه ابراهیم رئیسی، ابهامات و سوالات زیادی در رسانه‌ها و میان افکار عمومی ایجاد شد، حرف و حدیث‌ها هم درباره نحوه چینش سرنشینان در ۳ بالگرد کاروان رئیس‌جمهور هم نقل محافل شده بود. گفته می‌شد که تقسیم‌بندی وزرا در لحظه آخر پیش از پرواز تغییر کرده است. برخی دیگر هم می گفتند چرا به هشدار نارنجی سازمان هواشناسی توجهی نشده بود. درپی تشدید ابهامات زیاد درباره سقوط بالگرد حامل رئیس جمهوری، کمیته‌ای مسئول بررسی ابعاد و علل سانحه بالگرد حامل رئیس جمهور شد.

به گزارش خبرآنلاین، در این میان، ابتدا، علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت وقت، به شبکه دو صداوسیما آمد و توضیحاتی را درباره جزئیات سقوط بالگرد حامل رئیسی و همراهانش داد. بنابر گفته بهادری جهرمی در تاریخ ۳ خرداد ماه، «محمد مخبر تیمی را فرستاد تا به همراه تیمی که در آنجا بودند، کار جستجو و تفحص را ادامه دهند. منصوری و وزیر بهداشت را هم به محل اعزام کردند؛ اما به من گفتند که به بقیه اعضای دولت اطلاع ندهیم و جلسه هیات دولت را برگزار کنیم. آقای رئیسی خیلی اصرار داشتند که در هر شرایطی نظم کاری حفظ شود.»

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.