چرا پایتخت ۷ دیگر نمی‌خنداند؟ مردم دیگر مردم قدیم نیستند!

منتقد سینما و تلویزیون گفت: اگر استقبال زیادی از این سریال نمی‌شود به این دلیل است که حال دل آدم‌ها نسبت به سال‌های قبل فرق کرده است.

 طهماسب صلح‌جو منتقد سینما، درباره کیفیت «پایتخت۷» توضیح داد: سریال‌ها و پدیده‌های هنری و فرهنگی موازی با شرایط زیست مردم و موقعیت‌های اجتماعی پیش می‌روند. روحیه مردم به دلیل برخی فشار‌های اقتصادی و اجتماعی نسبت به قبل متفاوت شده است. اگر استقبال آنچنانی از سریال نمی‌شود، به خاطر شرایط است. البته آمار دقیقی ندارم که میزان استقبال از سریال چقدر بوده است.

این منتقد سینما با تاکید بر این که «پایتخت۷» از بقیه سریال‌ها موفق‌تر بوده است بیان کرد: مردم ۱۰ سال پیش به چیز‌هایی می‌خندیدند که امروز به بهتر از آن هم نمی‌خندند. این موضوع منطق خیلی ساده‌ای دارد. شما ممکن است یک لطیفه را در مجلسی بگویید که همه از خنده غش کنند و یک جا هیچ کس به آن لطیفه نخندد.

وی افزود: خبر‌هایی از همین تلویزیون پخش می‌شود که حال خندیدن و شاد بودن را از آدم می‌گیرد. مخاطب یک اثر هنری در محفل‌های مشابه به فراخور حال دلش واکنش نشان می‌دهد.

صلح‌جو با تاکید بر این که پایتخت همان جاذبه‌های قبلی را دارد گفت: همان شیرین کاری‌ها و ماجرا‌های جذاب همیشگی را در پایتخت امسال می‌بینیم. زمانی که فصل اول این سریال پخش شد من در تلویزیون پیش‌بینی کردم آینده موفقی دارد. معتقدم عنصر جذابیت‌بخش سریال پایتخت خط و ربط داستان نیست. بلکه کاراکتر‌ها و شخصیت‌های مجموعه جذابیت ایجاد می‌کنند.

وی افزود: شخصیت‌های «پایتخت» یک وجه مشترک دارند و همگی اسیر سادگی و خوش باوری و ساده انگاری خودشان هستند. آنها با وجود این شباهت در برخورد‌ها و رفتار‌ها تیپ‌های مختلفی را ارائه می‌دهند که جالب است. مثلا نقی معمولی روحیه شهرستانی دارد که جذاب است. بیشتر جذابیت این سریال از فصل اول تا الان بر سر همین نوع شخصیت‌پردازی بوده است.

صلح‌جو تاکید کرد: سریال «پایتخت» هیچ وقت داستان عجیب و غریبی نداشته و «پایتخت ۷» هم به لحاظ ساختار سریالی مثل همه قسمت‌ها جذاب است. چون کاراکتر‌ها فرقی نکرده‌اند. اشکال قضیه جای دیگری است. مردم پای تلویزیون می‌نشینند تا حالشان عوض بشود. اما شاید روحیه آنها طوری است که هیچ اتفاقی نمی‌تواند آن را تغییر بدهد.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.