مجری نزدیک به ترامپ: به جنگ با ایران نزدیک هستیم!

مجری مشهور و چهره موثر نزدیک به ترامپ گفت: به لطفا فشار بی وقفه نئوکان ها، بیش از هر زمان دیگری به جنگ با ایران نزدیک هستیم.

انتخاب به نقل از تاکر کارلسون، مجری مشهور و چهره موثر نزدیک به ترامپ نوشت: صرف‌نظر از اینکه درباره تعرفه‌ها چه فکری می‌کنید، کاملاً روشن است که اکنون بدترین زمان ممکن برای مشارکت ایالات متحده در حمله نظامی به ایران است. ما توان آن را نداریم. هزاران آمریکایی کشته خواهند شد. ما در جنگی که به دنبال آن می‌آید، شکست خواهیم خورد.

این مجری مشهور افزود: هیچ چیز برای کشور ما ویرانگرتر از این نخواهد بود. با این حال، ما بیش از هر زمان دیگری به این نقطه نزدیک شده‌ایم، آن هم به لطف فشار بی‌وقفه نئوکان‌ها. این یک حرکت خودکشی‌گونه است. هر کسی که از درگیری با ایران حمایت می‌کند، متحد ایالات متحده نیست، بلکه دشمن آن است.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.