نماینده مجلس: پاسخ ترامپ و نتانیاهو ساخت سلاح هسته‌ای است

صباغیان با بیان اینکه «پاسخ ترامپ و نتانیاهو ساخت سلاح هسته‌ای است»، گفت: آمریکا با تکنولوژی هسته‌ای و غنی‌سازی ما مشکل دارد که اجازه آن را به کشور‌های تسلیم و همراه خود هم نداده است. بدانید آمریکا با استقلال نظام و رهبری سلطه‌ناپذیر ما مشکل دارد، چرا نمی‌خواهید بفهمید؟ فریب نخورید.»

محمدرضا صباغیان، نماینده مردم مهریز و بافق مجلس، می‌گوید راهکار مشکلات اقتصادی داخلی است و نباید با ترامپ مذاکره کرد.
به گزارش دانشجو، نماینده مردم مهریز و بافق در صحن علنی مجلس گفت: آقایان دیپلمات! آقایان تصمیم‌گیر! در حوزه روابط خارجی مومن از یک سوراخ دوبار گزیده نمی‌شود. آقای پزشکیان! فریب هویج و ترس از چماق ترامپ را نداشته باشید؛ ترامپی که نشان داده گوشش بر دهان صهیونیست و نتانیاهوست. راهکار مشکلات اقتصادی داخلی است.
او افزود: آقایان دیپلمات! بدانید آمریکا با سلاح‌های دفاعی و موشکی ما مشکل دارد که حتی اجازه ساخت آن را به دوستان و هم پیاله‌های خود در منطقه نداده است، آمریکا با تکنولوژی هسته‌ای و غنی سازی ما مشکل دارد که اجازه آن را به کشور‌های تسلیم و همراه خود هم نداده است. بدانید آمریکا با استقلال نظام و رهبری سلطه ناپذیر ما مشکل دارد، چرا نمی‌خواهید بفهمید؟ فریب نخورید.

او ادامه داد: آقای شورای امنیت ملی! این آقایی که تقاضای مذاکره دارد ترامپی است که حتی قرارداد با اوباما را هم پاره کرد که امتیاز کم گرفتیم. من از مذاکره نمی‌ترسم، از آدم‌های ضعیفی می‌ترسم که در مذاکرات داشتیم.
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.