این زن ایرانی واقعا قرار است به مریخ برود +عکس

یاسمن مقبلی، فضانورد ایرانی‌تبار از سال ۲۰۱۷ برای انجام ماموریت آرتمیس (سفر به ماه) تحت آموزش قرار گرفته بود در سال ۱۳۹۸ در جمع ۱۳ فضانورد نامزد معرفی شده از سوی ناسا برای قرار گرفتن در نوبت سفر به‌ماه و مریخ است.

به گزارش هفت صبح؛ از پروژه آرتمیس به‌عنوان نخستین ماموریتی یاد می‌شود که قرار است طی آن یک زن قدم روی‌ماه بگذارد.

پس از گذشت بیش از ۲ سال آموزش، حالا به تازگی فضانوردانی که نامزد سفر به‌ماه و احتمالا در ادامه مریخ هستند فارغ‌التحصیل شده‌اند. به گزارش سی ان ان، این افراد که در سال ۲۰۱۷ انتخاب شده بودند، در هیوستون مدال فارغ‌التحصیلی خود را از دست رئیس ناسا دریافت کردند و در نوبت سفر هیجان‌انگیز به‌ماه نشسته‌اند.

در طول مراسم، به هرکدام از فارغ‌التحصیلان یک سنجاق نقره‌ای که نمادی از ماموریت mercury ۷ بود اهدا شد. این نشان متعلق به نخستین گروه فضانوردان ناساست که در سال ۱۹۵۹ انتخاب شده بودند. به گفته ناسا پس از انجام نخستین ماموریتشان نیز به آن‌ها سنجاق طلایی اعطا خواهد شد.

این گروه ۱۳ نفره شامل ۶ زن و ۷ مرد است.۲ نفر از کاندیدا‌ها از آژانس فضایی کانادا و ۱۱ نفر دیگر از ناسا هستند که آن‌ها نیز از میان ۱۸ هزار نفر انتخاب شده‌اند. در مراحل آموزشی دوساله این گروه، به آن‌ها روباتیک، چگونگی استفاده از سیستم‌های ایستگاه فضایی، تمرینات شبیه‌سازی راه‌رفتن در فضا، به پرواز‌درآوردن جت‌های T-۳۸ و زبان روسی برای برقراری ارتباط با فضانوردان روس در ایستگاه فضایی آموزش داده شده است.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.