پژمان جمشیدی: خون هنرمندان رنگین‌تر نیست

پژمان جمشیدی بازیگر سینما گفت: تنها فرقی که بین بازیگران و سایرین هست این است که بقیه مردم می‌توانند در سرکارشان ماسک بزنند اما بازیگران این امکان را ندارند وگرنه خون هنرمندان رنگین‌تر نیست.

به گزارش تازه‌نیوز و به نقل از ایرنا، پژمان جمشیدی بازیگر سینما گفت: تنها فرقی که بین بازیگران و سایرین هست این است که بقیه مردم می‌توانند در سرکارشان ماسک بزنند اما بازیگران این امکان را ندارند وگرنه خون هنرمندان رنگین‌تر نیست.

حالا دیگر یک سالی هست که جهان درگیر ویروسی ناشناخته است؛ یکسالی که شاید بدبین ترین آدم‌ها هم فکر نمی کردند تا به این اندازه دوام یابد و زندگی را در تمام کره زمین مختل و ارتباطات را محصور کند.

در این یک سالی که گذشت همه مشاغل خرد و کلان از کووید ۱۹ آسیب دیدند و عمدتا موقتی و بعضا دائمی به تعطیلی و اختلال کشیده شدند.

بر این اساس فعالیت‌های فرهنگی و هنری شاید یکی از اولین قربانیان کرونا بودند. قربانیانی که در برخی از حوزه ها مانند برنامه و فیلمسازی، در تنگنایی دوسویه قرار گرفتند که از جهتی باید برای جامعه ای که ترغیب به انزوا می شد خوراک تولید کنند و از سوی دیگر خود در معرض آسیب اند. آسیبی که نگاهی به تعداد هنرمندان قربانی کرونا در یکسال گذشته گواه آن است.

از جمله مشکلاتی که این روزها برنامه‌سازان تلویزیونی و تولیدکنندگان محتواهای فرهنگی همچنان با آن دست به گریبان هستند، رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و الزامات پیشگیری از شیوع کروناست. از سویی باید برای مردمی که دائم تشویق به ماندن در خانه می‌شوند برنامه تولید شده و آنان ترغیب به گذراندن بخشی از ساعات خود از طریق تماشای تلویزیون شوند و از سوی دیگر برنامه‌سازان و تولیدکنندگان محصولات فرهنگی در این دوران تحت فشار رعایت موارد بهداشتی و حفظ سلامت عوامل هستند.

تقریباً هیچ حوزه‌ای نیست که در یک سال گذشته فارغ از هیاهوی کرونا مانده باشد؛ بلایی که همه عرصه‌ها و جغرافیای جهان را در نوردید و موجب شده شیوه زندگی تمام دنیا عوض شود؛ در این مدت رویدادهای فرهنگی و هنری بسیاری لغو یا به شیوه‌ای برگزار شد که از فلسفه وجودی اش فاصله داشت.

برنامه سازان تلویزیون، سینماگران و بازیگران سینما و تلویزیون از جمله گروه‌هایی بودند که در یک سال گذشته به رغم چالش‌ها و تهدیدات جدی‌ای که کرونا برایشان پیش آورده بود مجبور بودند کار کنند و خطرات متعددی را که برایشان وجود داشت، پشت سر بگذارند.

 

کار در ایام کرونا سخت بود

پژمان جمشیدی هنرپیشه سینما و تلویزیون که در ایام کرونا مشغول بازی در چند فیلم سینمایی و یک سریال تلویزیونی بوده است، در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا و در توضیح سختی کار بازیگری در ایام کرونا گفت: کار در این ایام برای ما سخت بود و سختی آن از همه بیشتر در نگرانی خانواده ها بود.

وی ادامه داد: بزرگترین سختی این است که احتمال دارد کسی پدر و مادر پیری داشته باشد، وقتی سر کار می رود اگر دچار این ویروس شود، زمانی که به خانه بازمی‌گردد آنان را هم آلوده می‌کند یا اگر بچه کوچکی در خانواده باشد کارکردن در این ایام ریسک بیماری برای خانواده ها را افزایش می دهد.

این موضوع برای بازیگران سخت تر و پرچالش تر است چون در حین کار نمی توانند از ماسک استفاده کنند، به همین دلیل عوامل باید بیشتر رعایت و از ماسکشان استفاده کنند ولی تست دادن و سنجش تب و اکسیژن بدن و … در روز می تواند تا حدودی کمک کننده باشد.

جمشیدی تصریح کرد: به نظرم تنها راه موجود در شرایط حاضر تست دادن و چک شدن عوامل تولید فیلم و سریال است که حداقل ماهی یکبار عوامل کنترل شوند و وضعیت سلامت آنان بررسی شود.

 

روزهای سختی را می گذرانیم

بازیگر مجموعه‌های تلویزیونی ساختمان پزشکان (۱۳۹۰)، پژمان (۱۳۹۲)، دیوار به دیوار (۱۳۹۷) و زیرخاکی (۱۳۹۹ و ۱۴۰۰) در توضیح مشکلات خاص بازیگران از زمان شیوع کووید ۱۹ تصریح کرد: امیدوارم اتفاق بدی برای کسی نیفتد؛ بسیار روزهای سختی را می گذرانیم و نه تنها ما که کل جهان درحال پشت سرگذاشتن روزهایی سخت است، آرزو میکنم که خانواده ای داغدار عزیزانش نشود.

وی افزود: دلیل تاکید من این است که داریم روی کار عوامل سینما و تلویزیون در ایام کرونا صحبت می کنیم وگرنه این شرایط فرقی نمی کند و همه مشاغل را تحت الشعاع قرار داده است و خون ما هنرمندان رنگین تر نیست.

تنها فرقی که بین بازیگران و سایرین هست این است که بقیه مردم می توانند در سرکارشان ماسک بزنند اما بازیگران این امکان را ندارند؛ وگرنه مردم در طی این ۱۴، ۱۵ ماه دچار مشکلات زیادی شده اند و چاره ای هم جز کار کردن ندارند؛ اگر کار نکنند چطور زندگی شان را بگذرانند؟

هنرپیشۀ فیلم های سینمایی من ناصر حجازی هستم (۱۳۹۴)، سوءتفاهم (۱۳۹۶) و ما همه با هم هستیم (۱۳۹۷) ادامه داد: برای همین به این صورت نیست که بگوییم مردم می توانند کار نکنند یا خانه بنشینند چراکه شرایط اقتصادی بسیار سخت است و مردم ناگزیر از سرکار رفتن هستند.

وی افزود: تنها خواسته مسئولین از مردم می تواند این باشد که شیوه‌نامه ها و موازین بهداشتی اعلام شده را رعایت کنند وگرنه این که مردم نخواهند کار کنند، شدنی نیست.

ایفای نقش پدری برایم جذاب بود

جمشیدی که در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر با دو فیلم خط فرضی و شیشلیک حضور داشت و در هردو فیلم نقش پدر یک دختر بچه را بازی می کرد در توضیح نقش‌هایش در این آثار سینمایی یادآور شد: بسیار خوشحالم از نقش آفرینی ام در دو فیلمی که در جشنواره امسال حضور داشت؛ این که نقش پدری که دختر دارد را بازی کردم برایم جذاب بود.

تجربه این موضوع (پدر بودن) را ندارم اما بسیار دوست داشتم که در این دو اثر دختر داشتم و کلا بچه داشتن و بازی کردن این نقش پدری برایم بسیار خوشایند بود و هردو این فیلم ها و بازی در این فیلم ها را دوست دارم.

وی افزود: البته آیدین جاهد هم اکنون در سریال زیرخاکی هم حضور دارد؛ البته در آن قصه نسبتی با من ندارد اما در آن سریال هم نقش آفرینی می کند و بسیار خوشحالم که می بینمش.

بازیگر فیلم سینمایی شیشلیک (۱۳۹۹) در پاسخ به این پرسش که کمدی این فیلم یک کمدی خوب فارغ از شوخی های کلیشه‌ ای است و همچنان که مخاطب را می خنداند به فکر وا می دارد گفت: چون در این فیلم بازی کرده ام نمی توانم از آن دفاع کنم؛ خوشحالم که شما فیلم را دوست داشتید و امیدوارم که هرکسی که می بیند آن را دوست داشته باشد و این را بپذیرد؛ شیشلیک را دوست دارم و به نظرم فیلم خوبی است.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.